Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Amerika

Babcock Wilderness Adventures

18 Actueel reisaanbod

Dit is een spectaculair wildpark, waar je als bezoeker met een buggy door het safaripark rijdt en oog in oog komt te staan met panters, bizons, alligators en talloze andere dieren.

Unieke manier voor het ontdekken van de natuur

Je kan dit uniek wildlife park bezoeken door een unieke tour door het park. Dit is een 90 minuten lange tour over de Babcock Ranch. Deze tour doe je doormiddel van een speciale 'Buggy' en is onder leiding van een gids die je van alles kan vertellen over de natuur en dieren die je tegenkomt tijdens de tour. Op deze ranch zijn er ontzettend veel verschillende diersoorten terug te vinden zoals alligators, vogels, herten, kalkoenen en wilde zwijnen en nog veel meer. Je komt hier dan ook echt binnen enkele meters oog in oog te staan met deze prachtige dieren. 

4 verschillende ecosystemen

Op de ranch zijn vier verschillende ecosystemen terug te vinden waaronder een groot moerasgebied met cypress bomen. Door de ervaren gidsen leer je tijdens de tour over de ranch veel over de verschillende ecosystemen, dieren en natuur. Het zal je dan ook verbazen wat voor wonderschone natuur je tegen zult komen tijdens deze leuke tour over de ranch. 

Reizen in de buurt van Babcock Wilderness Adventures

Logo Doets Reizen Amerika

Babcock Wilderness Adventures