Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Als je tijdens je vakantie in Cocoa Beach verblijft breng dan zeker een bezoek aan de Brevard Zoo in Melbourne. Deze dierentuin is meer dan alleen een dierentuin met traditionele hokken met dieren! De beleving die je ervaart in deze Zoo zal je elders niet nogmaals ervaren. Benieuwd naar Brevard Zoo? Lees dan verder.

Brevard Zoo
In Melbourne in Cocoa Beach ligt de bijzondere dierentuin Brevard Zoo. De Zoo is 75 hectare groot, dit zijn meer dan zevenendertig voetbalvelden!
Het gebied waarin de dieren leven is dus erg groot. In deze Zoo leven meer dan 900 dieren waarvan er 195 verschillende soorten leven. Een gemiddeld bezoek aan de Brevard Zoo duurt 3 uur. Maar mocht je er geen genoeg van krijgen ben je de hele dag welkom! Een tip, neem zwemkleding mee!

Bijzondere activiteiten 
In de Zoo is een waterspeeltuin waar de kleintjes leuk kunnen spelen onder het toezicht van de ouders. Het is mogelijk om te gaan kajakken door "Expedition Africa" zo kajak je langs de verschillende dierenverblijven.  Het is mogelijk om de Giraffen te voeren en kan je mee doen aan een van de interactieve programma’s. Een hele bijzondere activiteit dat Brevard Zoo aanbiedt is "Treetop Trek" tijdens deze excursie zweef je door de lucht en tokkel je door de Zoo over de dieren. Deze excursie is op verschillende niveaus ingedeeld en ook mogelijk voor beginners.

Toegang
Om toegang te krijgen tot de zoo dien je een toegangsticket te hebben. Kinderen vanaf 3 jaar oud dienen een toegangsticket te hebben. 

Reizen in de buurt van Brevard Zoo

Logo Doets Reizen Amerika

Brevard Zoo