De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Castillo de San Marcos

18 Actueel reisaanbod

De vesting Castillo de San Marcos gelegen net buiten de stadspoorten van St. Augustine is tussen 1672 en 1695 door de Spanjaarden gebouwd. Inmiddels is het monument in beheer van de Nationale Parken van Amerika en kun je het monument doormiddel van een tour bezoeken.

Geschiedenis

Het Castillo de San Marcos is het oudste en grootste metselwerk fort in de Verenigde Staten; het is gelegen aan de westelijke oever van Matanzas Bay in de stad St. Augustine, Florida. Het Castillo werd ontworpen door de Spaanse ingenieur Ignacio Daza, met de bouw die begon in 1672, 107 jaar na de oprichting van de stad door de Spaanse admiraal en veroveraar Pedro Menéndez de Avilés, toen Florida deel uitmaakte van het Spaanse rijk. Het stervormige fort is gebouwd met een bastion systeem en heeft honderden jaren een militaire functie gehad. 

Tour door het fort

Het is mogelijk om op eigen gelegenheid doormiddel van een wandelroute het fort te bezoeken. Hiermee krijg je doormiddel van een selfguided tour meer informatie over het fort en welke diensten het fort gediend heeft. Zo heeft het onder andere een rol gespeeld in de Amerikaanse Burgeroorlog en kun je alle onderdelen van het fort bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de bastions, de opslagkamers voor munitie en de binnenplaats. Het fort is verbazingwekkend goed in takt gebleven en dit zorgt ervoor dat je de hele geschiedenis weer kan herleven. 

Reizen in de buurt van Castillo de San Marcos

Logo Doets Reizen Amerika

Castillo de San Marcos