Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Amerika

Clearwater Marine Aquarium

18 Actueel reisaanbod

Het Clearwater Marine Aquarium is een aquarium in Clearwater waar je gewonden dieren kunt bewonderen. Zo leven hier dolfijnen, schildpadden, otters en andere zeedieren. In het aquarium kan je ook delen van filmsets zien die worden gebruikt bij het opnemen van films. Zo is hier de bekende film ‘A Dolphin’s Tale' opgenomen. Een bezoek aan het aquarium is leuk voor jong en oud! Meer weten over het Clearwater Marine Aquarium? Lees dan de informatie hieronder.

Clearwater Marine Aquarium
Bij het Clearwater Marine Aquarium kun je terecht voor verschillende dolfijnenshows, boottochten en kajaktochten.
Dit aquarium is een non-profit organisatie, die zich vooral richt op de opvang van gewonde dieren en de verzorging die zij nodig hebben. Tijdens een bezoek kun je zien hoe de gewonde dieren worden verzorgd of geholpen. Daarnaast doen ze veel voor de dieren en de natuur in de omgeving van Clearwater Beach, zijn er dolfijnenshows, boot- en kajaktochten.

Dolfijn Winter - ‘A Dolphin’s Tale’
In het aquarium leeft in ieder geval dolfijn Winter die een deel van haar staart verloor toen zij klem kwam te zitten in een visnet. Nadat ze dit ongeluk had overleefd, heeft zij een staartprothese gekregen en kan ze nu weer volop zwemmen. Over deze dolfijn is de film ‘A Dolphin’s Tale’ gemaakt. Een deel van de filmsets zijn te zien in het Clearwater Marine Aquarium.

De locatie
Dit aquarium heeft twee locaties. Je kunt ertussen heen en weer pendelen met een auto, trolley of per boot.
Een bezoek aan het aquarium duurt ongeveer vier uur.

Een fantastische tip!
Je kunt in het Clearwater Marine Aquarium een ‘Behind The Scenes Tour’ boeken, waarbij je kunt ervaren hoe gewonde dieren verzorgd worden. 

Reizen in de buurt van Clearwater Marine Aquarium

Logo Doets Reizen Amerika

Clearwater Marine Aquarium