De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Daytona International Speedway

17 Actueel reisaanbod

Het meest bekend is Daytona vanwege de wereldberoemde Daytona International Speedway. Hier worden sinds 1902 het gehele jaar door races gehouden, zoals de Daytona 500, de Pepsi 400 Nascar voor raceauto’s en de Daytona 200 voor motoren.

Race track

Op de racebaan van Daytona worden al sinds 1959 races georganiseerd waarvan de Daytona 500 misschien wel de bekendste is. Hier worden echter sinds de opening van de racebaan jaarlijks vele races georganiseerd. Niet alleen auto races van bijvoorbeeld NASCAR maar ook races voor motoren zoals bijvoorbeeld de Daytona 200. Er worden echter ook auto shows, tests voor nieuwe auto's en motor rijles voor politieagenten gehouden. 

Complete race ervaring

Op het complex worden rondleidingen georganiseerd, zodat iedereen de sfeer achter de schermen van dit beroemde circuit kan opsnuiven. Daytona USA is hier hét motorsport attractiecentrum bij uitstek. Je kunt er als bezoeker zelfs een pitstop naspelen, waarbij banden worden verwisseld. Verder kunt je er zelf je eigen racewagen ontwikkelen of racen in een simulator.

Daytona 500 Experience is een zeer interactief centrum, waar je de legendarische Daytona International Speedway live meemaakt. 

Reizen in de buurt van Daytona International Speedway

Logo Doets Reizen Amerika

Daytona International Speedway