De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Disney’s Blizzard Beach

17 Actueel reisaanbod

Eveneens een waterpark binnen de muren van Walt Disney World. Het is gebouwd als een wintersportoord met sneeuw en ijs, een stoeltjeslift en berg met skischans. Het hoogtepunt van Blizzard Beach is de glijbaan Summit Plummet boven op Mount Gushmore. Tijdens de val van veertig meter behaal je een snelheid van bijna honderd kilometer per uur. Suis verder naar beneden met de Slush Crusher, de Snow Stormer of de Cross Country Creek.

Waterpret in winterse sferen

Disney's Blizzard Beach is een van de twee waterparken van Disney. Je vindt dit waterpark in het Walt Disney World Resort in Orlando Florida en is het grootste waterpark van Disney. Dit waterpark is volledig gebouwd als een wintersportoord en je waant je dan ook echt in winterse sferen. Zo vindt je overal sneeuw en ijs, is er een stoeltjeslift en zelfs een skischans op een berg gelegen. Het park is opgedeeld in 5 verschillende delen, deze delen hebben allemaal een kleur van een piste meegekregen. 

Ultiem plezier in Disney's Blizzard Beach

Er is heel veel te beleven in Disney's Blizzard Beach, je zal je dan ook geen moment vervelen in dit waterpark. Zo is het mogelijk om met een boot waar wel 6 personen in kunnen van de glijbaan te glijden in de Teamboat Springs. Kan je tegen je eigen familie racen in de Toboggan Racers waar ieder een eigen baan kan kiezen en je kan kijken wie de snelste beneden is. Het absolute hoogte punt is toch wel de Summit Plummet die bovenop Mount Gushmore gelegen is. Dit is een glijbaan van ruim 40 meter waarbij je een snelheid van 100 kilometer per uur behaalt en vervolgens een plons maakt in het zwembad. Het is dan ook een uitje voor de hele familie om lekker af te koelen in het wintersportoord van de warme temperaturen van Florida. 

Reizen in de buurt van Disney’s Blizzard Beach

Logo Doets Reizen Amerika

Disney’s Blizzard Beach