De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Disney’s Hollywood Studios

18 Actueel reisaanbod

Een Disney Park dat volledig in het teken staat van films en televisie. Je vindt hier de meest spannende attracties en voorstellingen helemaal afgestemd op alle Disney films of televisie series.

Het attractiepark

Dit attractiepark van Disney heeft als thema films of televisie en hier draait dan ook het hele park om. Het leuke aan de Disney's Hollywood Studios is dat een deel van het park ook daadwerkelijk nog studios zijn waar films of series worden opgenomen of getekend. In het park vindt je veel attracties terug zoals bijvoorbeeld de Tower of Terror wat een absoluut hoogtepunt is. Dit is een attractie waarbij je in twee seconden 13 verdiepingen naar beneden valt in een vrije val. 

Voorstellingen

In Disney's Hollywood Studios worden ook veel voorstellingen gegeven. Zo kan je naar een show gaan van Indiana Jones en helemaal op gaan in de vele stunts die hij uitvoert. Wil je nog meer in de stunts duiken dan is er ook een daadwerkelijke stuntshow die je kan bezoeken. Wil je meer humor ga dan naar naar de Muppets in 3D en lach je rot met Kermit en zijn vriendjes. 

Disney Studios

Wil jij weten hoe het eraan toe gaat om een film op te nemen of te tekenen? Het is mogelijk om een tour achter de schermen in de studios te boeken. Dit is een tour onder begeleiding van een gids en brengt je langs verschillende tekenstudios en Disney studios. Doormiddel van deze tour heb jij nog een intensere beleving van dit fantastische attractiepark. 

Reizen in de buurt van Disney’s Hollywood Studios

Logo Doets Reizen Amerika

Disney’s Hollywood Studios