Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

In Downtown Disney vind je restaurants van wereldniveau, spetterende entertainmentshows en unieke winkels. Dit alles gelegen aan het water. Eén van de hoogtepunten van Downtown Disney is ‘s werelds grootste Disneywinkel. Voor vermaak kun je hier ook bowlen of een show van Cirque du Soleil bijwonen. Dit is een aanrader voor iedereen die de Disneysfeer wil proeven, maar geen bezoek brengt aan één van de attractieparken.

World of Disney

Ben jij nog niet uitgekeken op alles van Disney dan moet je in Downtown Disney zijn. Hier vindt je de grootste Disney winkel ter wereld namelijk 'World of Disney'. Je vindt hier alles van souvenirs tot aan decoratie voor in huis en van snoepgoed tot aan kleding. Alles helemaal in de sfeer van jouw favoriete Disney figuur of film. Je raakt hier dan ook niet uitgekeken en kan uren doorbrengen in deze winkel. Niet alleen voor alle leuke producten maar deze winkel is ook nog eens een interactief Disney museum. 

Eten waar het water van in je mond loopt

Dineren in Downtown Disney kan niet alleen in de stijl van jouw favoriete Disney film maar je vindt hier ook echt de beste restaurants van de hele Disney franchise. Je kan hier heerlijk dineren van de Black Tap Craft Burgers & Shakes. Dit is een bistro met een New York City vibe van de jaren 80 en 90 en dit maakt het een echte Amerikaanse diner. Je kan hier genieten van de lekkerste burgers en milkshakes. Neem dan ook een goede hoeveelheid trek mee als je hier gaat eten. 

Reizen in de buurt van Downtown Disney

Logo Doets Reizen Amerika

Downtown Disney