De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Dry Tortugas National Park

18 Actueel reisaanbod

Dry Tortugas National Park in Florida is een schitterend eiland omsloten door azuurblauw zeewater en is te bereiken vanuit Key West. Het park, dat alleen per boot of watervliegtuig bereikbaar is, is over de hele wereld bekend als de thuishaven van het schitterende Fort Jefferson, het azuurblauwe zeewater, de kleurrijke koraalriffen en het bruisende onderwaterleven en de grote verscheidenheid aan vogels die het gebied aandoen. Er komen jaarlijks 60.000 bezoekers op het eiland.

Hoe kom je op Dry Tortugas National Park. in Florida? Het eiland is niet verbonden met een brug. Je kunt er dus alleen komen per boottour of watervliegtuig. Afhankelijk van je budget zijn er diverse mogelijkheden. Voor het reserveren van tickets naar Dry Tortugas National Park verwijzen wij je door naar de officiële Nationale Parken Service website. Let op, door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de tours niet door mogen gaan. 

Fort Jefferson

Fort Jefferson is te vinden op het eiland Garden Key en diende ter bescherming van het gebied. De bouw van het fort duurde maar liefst 30 jaar (1846-1875) en is voor Noord-Amerikaanse begrippen van grote historische waarde. Je kunt in het fort rondleidingen krijgen om meer te leren over het ontstaan van dit unieke en grote fort. 

Tours naar Dry Tortugas National Park

Bestel hier je tickets  voor Dry Tortugas National Park. Dit is tevens de plek waar je snorkeltours kunt reserveren. 

Reizen in de buurt van Dry Tortugas National Park

Logo Doets Reizen Amerika

Dry Tortugas National Park