Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Ernest Hemingway Home and Museum

18 Actueel reisaanbod

Dit is het voormalig huis van de beroemde schrijver en Nobelprijswinnaar Ernest Hemingway. Er is nu een museum in gevestigd. Het huis staat op Key West en kenmerkt zich door gele luiken.

Treed in de voetstappen van Ernest Hemingway

Het is mogelijk om het huis en de tuin te bezoeken waar Ernest Hemingway de meeste van zijn vele boeken en korte verhalen heeft geschreven. Dit huis staat op Key West en het is mogelijk om hier een tour door heen te maken zodat je echt in de voetstappen kan treden van Ernest Hemingway. Hij woonde hier tussen 1931 en 1961 en je kan tijdens de tour alle vertrekken van Ernest Hemingway bezoeken. 

De tuinen van Ernest Hemingway

Rondom het huis is zijn lommerrijke tuin te vinden. Je kan hier lekker rondwandelen en genieten van de prachtige bloemen en planten die hier staan. Je moet echter niet allergisch of bang zijn voor katten. Er zijn namelijk circa 50 katten die in de tuin rondom huis wonen. Deze katten stammen af van de katten van Ernest Hemingway en hebben door inteelt meer dan 5 tenen aan hun pootjes. Het zijn dan ook zeer bijzondere katten en hierdoor worden ze beschermd door het eigenaren van het museum.

Reizen in de buurt van Ernest Hemingway Home and Museum

Logo Doets Reizen Amerika

Ernest Hemingway Home and Museum