Bosbranden Jasper Meer info

Amerika

J.N. Darling National Wild Life Refudge

18 Actueel reisaanbod

Het beschermde natuurgebied J.N. Darling National Wild Life Refudge ligt op Sanibel. Bezoek dit natuurgebied en bewonder alle verschillende dieren die hier wonen en geniet van de prachtige natuur. In het Wild Life Refundge valt veel te zien en te beleven. Benieuwd wat hier allemaal mogelijk is? Lees dan verder.

J.N. Darling National Wild Life Refudge
J.N. Ding Darling National Wild Refuge is een indrukwekkend natuurpark, waar je met of zonder gids prachtige planten en dieren kunt zien. Er wonen ruim tweehonderd vogelsoorten zoals onder meer de roze lepelaar, ibissen en vele reigersoorten, tientallen reptielen en talloze andere diersoorten als dolfijnen, roggen en zeekoeien. Van mei tot en met oktober komen op Sanibel Island grote zeeschildpadden aan land om hun eieren te leggen en uit te broeden.

Tochten in J.N. Darling National Wild Life Refudge

In het Wild Refuge zijn tochten uitgezet voor auto, fiets, kano of kajak. Het is super om per kajak door een magische mangrove tunnel te peddelen. Dit natuurpark laat op een onvergetelijke, rustige manier de natuur van de Everglades zien. Geen lawaaige jetboten, maar je eigen tempo bepalen. 

Fietsen zijn bij diverse hotels te huur. Voor kano’s en kajaks moet je in Tarpon Bay zijn. Vanuit die plaats kun je een boottocht onder begeleiding van een gids maken, met het Visitors Center als startpunt. In dit Center is ook een tentoonstelling waarbij je uitleg krijgt over de lokale flora en fauna.

Reizen in de buurt van J.N. Darling National Wild Life Refudge

Logo Doets Reizen Amerika

J.N. Darling National Wild Life Refudge