Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Key West Lighthouse Museum

18 Actueel reisaanbod

Dit is een oude vuurtoren uit 1848 en een historisch museum. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over Key West en de zee.

Noodzaak

Bijna direct na de vestiging van het Amerikaanse leger op de basis in Key West werd duidelijk dat een vuurtoren een absolute must was. Dit was noodzakelijk om zowel militaire maar ook commerciele schepen door de ondiepe wateren van de Keys te lozen zonder dat deze vast zouden lopen op een van de vele riffen die in de wateren gelegen zijn. In 1848 werd deze vuurtoren dan ook geopend en uniek voor deze tijd werd deze vuurtoren 24 uur per dag bewaakt door een vrouwelijke vuurtorenwachter. Door de techniek tegenwoordig is het niet meer nodig om een vuurtorenwachter in de vuurtoren te laten wonen. 

Vuurtoren bezoeken

Het is tegenwoordig door de afwezigheid van de vuurtorenwachter mogelijk om de vuurtoren te bezoeken. Je kan de 88 treden naar boven klimmen zodat je bij de lamp van de vuurtoren uitkomt en niet alleen een prachtig uitzicht hebt op de eilanden van de Keys maar ook kun je in de vuurtoren de historie van zowel de vuurtoren zelf als van de families die de vuurtoren bewaakt hebben terugvinden. 


Reizen in de buurt van Key West Lighthouse Museum

Logo Doets Reizen Amerika

Key West Lighthouse Museum