Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Het grootste Legoland ter wereld bevind zich in Florida! Wanneer je het fantastisch vindt om je te bevinden tussen de kleine gekleurde legostenen is dit voor jou the place to be. Het park is leuk voor jong en oud. Wanneer je verblijft in Florida mag een bezoek aan Legoland niet ontbreken. Lees verder wat het park nog meer te bieden heeft.

Legoland Florida

Door heel het land heen zijn er 10 Legoland parken te vinden maar in Florida bevind zich de grootste. 
Het park is gelegen in Winter Haven dit ligt op een half uur rijden van Orlando. Een bezoek aan het park valt goed te combineren met een verblijf in Orlando.

Voor wie is een bezoek aan het park leuk?
Het bezoek van Legoland is leuk voor jong en oud maar het is vooral geschikt voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud. Bezoek het park met het gezin en zie vooral de kinderen genieten. Wanneer je geïnteresseerd bent in Lego stenen maakt leeftijd niets uit. Het is dan ook voor ouderen leuk om het park te bezoeken.

Bezoek aan het park
Om het park te mogen betreden dien je een toegangsbewijs te hebben. Dit kan je makkelijk via de website van Legoland Florida bestellen. Ook is het mogelijk om dit bij de entree van het park te kopen. 

Het park

Legoland Florida bestaat uit een legopark en uit een waterpark een bezoek aan beide parken valt te combineren. Om het optimale uit beide parken te behalen is het advies om één park per dag te bezoeken. 

Legoland:

In Fun Town loop je door een Legostad, in Mini USA zijn een aantal Amerikaanse steden met Lego nagemaakt, in Castle Hill gaan de kinderen terug naar de middeleeuwen met complete kastelen met Legopaarden en in Land of Adventure worden speciale dino’s, Egyptische tempels en sprekend lijkende Afrikaanse dieren ingezet om de pret te verhogen. Oudere kinderen kunnen terecht in het XTreme-deel van het park . In de legostad, mini-USA, zijn diverse Amerikaanse steden nagebouwd, er zijn kastelen met legopaarden en in land Of Adventure kom je complete dinosaurussen van lego tegen. Ook leuk zijn de diverse attracties, een echte aanrader is Ninjago the Ride in Ninjago World. 

Waterpark:

In het waterpark wat gelegen is bij Legoland Florida beleef je een plezierrijke dag in het water. Er zijn hier meerdere attracties zoals een golfslagbad, meerdere glijbanen, een kinder speelgedeelte en het is mogelijk om jouw eigen boot te bouwen en deze te laten varen door de Lazy River.

Reizen in de buurt van Legoland Florida

Logo Doets Reizen Amerika

Legoland Florida