Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Iedereen kent het Disney en dit is het grootste park en het meest klassieke Disney van allemaal. Dit hele park is dan ook precies zoals je het je voorstelt, met onder meer het huis van Mickey en Minnie Mouse, Smallworld en alle andere bekende Disney attracties.

Het attractiepark

Het Magic Kingdom park is een van de vele Disney Parken die terug te vinden is in Orlando. Het is ingedeeld in zes verschillende eilanden vol met bekende attracties zoals bijvoorbeeld; It's a Small World, Pirates of the Caribbean, het fameuze kasteel en natuurlijk de Big Thunder Mountain. In het Magic Kingdom zijn wel wat spannende attracties terug te vinden maar toch is dit park voornamelijk geschikt voor kleinere kinderen. Dit aangezien er veel attracties zijn die je door het verhaal of sprookje leiden. 

Maak kennis met je helden uit de Disney films

Door het heel park zijn er mogelijkheden om oog in oog te komen te staan met jouw favoriete Disney karakter. Vraag een handtekening aan Goofy, Knabbel en Babbel of Mickey die als een van de vele Disney figuren door het park wandelen. Maar wil je nog meer van jouw favoriete karakters ontmoeten ga dan naar een van de meet and greets of naar de Disney Parade. Deze parade wordt meestal een of twee keer gehouden in Mainstreet en zorgen ervoor dat je van Elsa en Olaf tot aan Aladdin en Jasmin van dichtbij kunt aanschouwen. 

Magische afsluiter

Wil je jij de dag in Disney Magic Kingdom op een mooie manier afsluiten? Dat doe je door een bezoek te brengen aan de eindshow van Disney Magic Kingdom. Deze show wordt gegeven bij het kasteel waarbij deze ook zeer mooi verlicht wordt. In combinatie met vele lichten, echte Disney muziek en veel vuurwerk zorgt dit voor de magische afsluiter van jouw dag in dit fantastische attractiepark. 

Reizen in de buurt van Magic Kingdom

Logo Doets Reizen Amerika

Magic Kingdom