De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Crystal River is beroemd vanwege de West-Indiaanse Manatees, in Nederland beter bekend als de zeekoe. In de wintermaanden (tussen oktober en maart) komen Manatees vanuit heel Florida naar Crystal River om te over- winteren, soms wel met honderden tegelijk.

De Manatees blijven niet het hele jaar in Crystal River. 's Zomers blijven hier enkele Manatees achter. Dit zijn vooral de moeders met baby's. Manatees zijn echte knuffelkonten, vooral de jonge dieren houden van heel veel aandacht. Crystal River is de enige plaats in Florida waar je kunt zwemmen met deze bijzondere dieren. Tijdens de excursies kom je niet alleen heel dichtbij, maar maak je ook kennis met de unieke omgeving van Crystal River.

Wanneer je gaat zwemmen met de Manatees kom je erg dichtbij. Je krijgt een snorkel en hiermee ga je in het water. Omdat je een snorkel en duikbril op hebt geniet je ook nog eens val al het ander moois dat te zien in onder water. Wanneer je geen fan bent van water kan je ook Manatees bewonderen vanuit een boot. Je gaat dan met gids opzoek naar de Manatees.

Beiden excursies biedt Doets Reizen aan:

De excursie vertrekken vanuit het Plantation Golf Resort.

Reizen in de buurt van Manatees

Logo Doets Reizen Amerika

Manatees