Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Breng een bezoek aan de straat van Miami Beach. Ocean Drive is de populairste straat in Miami Beach. Hier geniet je van de prachtige gebouwen, je vindt er heerlijke restaurants en 's avonds beland je in een te gek uitgaansgebied.

Ocean Drive

Ocean Drive is een van de meest bekende straten van Miami Beach. Overdag geniet je hier van de fraaie Art Decogebouwen. Bij het vallen van de avond verandert Ocean Drive in een populair uitgaansgebied, waar je zomaar een beroemdheid tegen het lijf kunt lopen. De vele restaurants en clubs zijn elke avond volgeladen met hippe mensen. Dure auto’s rijden af en aan in deze bruisende straat. Ocean Drive is echt zien en gezien worden, iets waar Miami Beach bekend om is.

De boulevard 

De Boulevard van Ocean Drive scheidt Art Deco District van South Beach. De Boulevard staat vol met foodtrucks en kent talloze restaurants. De straat is super kleurrijk en geeft je het gevoel alsof je in een film zit. Dit komt door de oude auto's die rijden over de Boulevard en de gebouwen om je heen.

"Casa Casuarina"- The Versace Mansion

Dit huis is ongeveer 70 jaar geleden gebouwd in een compleet andere stijl dan de meeste huizen op Ocean Drive. Om deze reden valt het huis ook zo op.
Casa Casuarina is het meest bekende gebouw op Ocean Drive. Dit omdat Gianni Versace de modeontwerper dit huis heeft gekocht. Hij geeft het huis een nieuwe stijl en legt een mega zwembad aan in de tuin. De stijl van Versace vind je ook terug in het interieur van het huis. Lang heeft Versace er niet kunnen wonen hij is namelijk dood geschoten voor zijn huis. Momenteel is het een hotel en restaurant waar je kunt eten en verblijven. Als je hier in de buurt bent reserveer dan een tafeltje binnen in het restaurant en bewonder dit prachtige huis van binnen!


Reizen in de buurt van Ocean Drive

Logo Doets Reizen Amerika

Ocean Drive