De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Sarasota Jungle Gardens

17 Actueel reisaanbod

Een tropisch avontuur wacht de bezoekers van dit mooie park vol prachtige planten, bloemen, bomen en dieren. Dit alles kun je bewonderen tijdens een wandeling over de kronkelende paden door deze tropische jungle. De Sarasota Jungle Gardens is een ultiem uitstapje voor het hele gezin.

Een stukje geschiedenis

Het verhaal van de Sarasota Jungle Gardens begint al in de jaren 30 van de vorige eeuw. Een stuk land werd gekocht door David Breed Lindsay om er een botanische tuin te creëren. Hij merkte dat steeds meer mensen door de tuin ging wandelen en besloot toen om een kleine bijdrage te vragen aan de bezoekers. In 1939 werd de Sarasota Jungle Gardens officieel geopend als een attractie. Door de jaren heen is het park in verschillende handen geweest, maar sinds 1971 is het een familiebedrijf.

Het park is een combinatie van een prachtig natuurgebied en een dierentuin. Ze hebben meer dan 200 soorten exotische dieren, waarbij je moet denken aan papegaaien, slangen, hagedissen, alligators, krokodillen en nog veel meer reptielen. Maar ze hebben ook Flamingo's. Het doel van het park is om mensen te laten leren en inspireren.

Reizen in de buurt van Sarasota Jungle Gardens

Logo Doets Reizen Amerika

Sarasota Jungle Gardens