Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Amerika

The Dinosaur Store & Museum

18 Actueel reisaanbod

Bezoek de Dinosaur Store en het Museum van Steve! In deze winkel vind je vele fossielen en Dinosaurussen. Het is een leuke ervaring om hier een bezoek aan te brengen! Ben je benieuwd wat er nog meer te zien valt in The Dinosaur Store & Museum? Lees dan verder.

The Dinosaur Store
The Dinosaur Store is een leuke stop in het centrum van Cocoa Beach. Naast een winkel met allerlei spullen op het gebied van dino's, fossielen en stenen is er in dit gebouw ook een heus museum gevestigd. In het Museum kan je dinosaurussen, prehistorische dieren en oude attributen uit de tijd van de Egyptenaren bewonderen.

De eigenaar
De Eigenaar van The Dinosaur Store is Steven hij had de droom ooit een dinosaurusmuseum te openen. Deze droom is na zeven jaar hard werken uitgekomen. De privécollectie van Steven die in het museum wordt tentoongesteld, bestaat niet alleen uit dinosaurussen, maar ook uit andere prehistorische dieren, attributen uit de tijd van het oude Egypte en andere oude beschavingen.

Toegang
Om toegang te krijgen tot de store en het museum dien je een toegangsbewijs te hebben. De kan je gemakkelijk online kopen via de website van de Dinosaur Store. Het is mogelijk om alleen een ticket te kopen om het museum te bezoeken. Ook kan je er een extra ticket bij kopen om de adventure zone te bezoeken.

Reizen in de buurt van The Dinosaur Store & Museum

Logo Doets Reizen Amerika

The Dinosaur Store & Museum