De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Theater of the Sea

17 Actueel reisaanbod

Theater of the Sea is een zeezoogdierenpark op de Keys van Florida. Dit Familie bedrijf bestaat al zeventig jaar. Het doel van de verzorgers is de dieren een fijn thuis bieden en op een leuke manier aan de bezoekers te laten zien. In Theater of the Sea bewonder je dolfijnen, zeeleeuwen, haaien, zeeschildpadden, alligators, vissen en vogels. De dolfijnen zijn wel het gezicht van Theater of the Sea. Veel bezoekers komen naar dit park om in het bijzonder te zwemmen met de dolfijnen.
In het park worden prachtige shows met de dieren gegeven en is er een te gekke boottocht. Benieuwd wat er te beleven valt in Theater of the sea? Lees dan verder.

Theater of the Sea
Op Key Windley ligt het Theater of the Sea. In 1946 gesticht in een voormalige zandgroeve. Hier worden shows met dolfijnen en zeeleeuwen gegeven en is het mogelijk om met de dieren te zwemmen. Dat is een erg populaire activiteit, dus van tevoren reserveren is sterk aan te raden. Jan Doets kan je hierbij helpen. In het Theater of the Sea zijn ook andere leuke, interactieve programma’s te volgen met roggen, haaien en zeeleeuwen.

De locatie
Tussen Islamorada en Key Largo ligt op Key Windley het Theater of the Sea. Het is vanuit Miami anderhalf uur rijden en goed te bereiken vanuit de Everglades.
Wanneer je verblijft op één van de Keys is een uitstapje naar Theater of the Sea goed te doen!

Toegang
Om toegang te krijgen tot Theater of the Sea heb je een toegangsticket nodig, Wij kunnen dit uiteraard voor jou regelen!
Theater of the Sea Toegangstickets

Tip!
Om jouw bezoek aan Theater of the Sea compleet te maken mag het zwemmen met dolfijnen niet ontbreken!
Wij kunnen deze bijzondere ervaring voor jou regelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.
Ook is het mogelijk om met zeeleeuwen te zwemmen.

Reizen in de buurt van Theater of the Sea

Logo Doets Reizen Amerika

Theater of the Sea