De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Bij binnenkomst word je al meteen misleid, want het huis is ondersteboven gebouwd. In Wonder Works vind je ook een verzameling interactieve simulatoren, waar je als bezoeker de space shuttle landing kunt simuleren, een aardbeving kunt meemaken of in een jachtvliegtuig kunt vliegen. Klim door obstakels drie verdiepingen boven de grond in de glow-in-the-dark Indoor Ropes Course, neem het op tegen tegenstanders en vecht in de snelle, zwart verlichte Laser-Tag arena en ervaar een wervelwindavontuur in de 4D XD Bewegingstheater!

Bizarre gewaarwording

Zodra je Wonder Works in loopt wordt je compleet verrast aangezien het hele gebouw van binnen op zijn kop staat. Je vindt hier heel veel verschillende attracties terug waar je zelf aan kan deelnemen in het indoor amusementpark. Je kan klimmen over de obstakels die er op drie verdiepingen boven de grond hangen en zelfs glow-in-the-dark zijn. Voor kinderen is dit dan ook de meest fantastische dag uit!

Simulatoren

In Wonder Works kan je ook plaatsnemen in verschillende simulatoren. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan een echte space shuttle landing of een aardbeving meemaken. Door deze bijzondere ervaringen zal dit een dag worden om niet meer te vergeten. Wil je nog meer beleven, ga dan naar 4D XD bewegingstheater en zie, voel en beleef de voorstelling die draait. 

Reizen in de buurt van Wonder Works

Logo Doets Reizen Amerika

Wonder Works