De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Time Warner Center

29 Actueel reisaanbod

De toren valt je vast op, maar echt naar binnen gaan doen niet veel mensen. En dat is zonde, want Time Warner Center is een geweldige plek om te bezoeken. Naast een schitterend uitzicht over Central Park, biedt dit gebouw een winkelcentrum en goede restaurants. Je kunt er jazzconcerten bijwonen in het sfeervolle Dizzy's Club Coca Cola. In dit complex bevinden zich de kantoren van CNN en Warner Bros. Een bezoek aan Time Warner is aan te raden! Je vindt het op de zuidwesthoek van Central Park, aan Columbus Circle.

Het is een echte aanrader: even wat drinken in de Lobby Lounge van het Mandarin Oriental Hotel (in de noordtoren van het Time Warner Center) aan Columbus Circle. Als je vanaf deze plek uitkijkt over Central Park zal je dat echt de adem benemen. Er zijn in The Big Apple natuurlijk veel meer plekken met een schitterend uitzicht te vinden, maar wat ons betreft is dit één van de allerbeste. Het Mandarin Oriëntal is gevestigd in één van de twee torens van het Time Warner Center.

Heel bijzonder is een jazzconcert bijwonen in de Appel Room in de Jazz at Lincoln Center in de zuidtoren van Time Warner. Het bijzondere van deze plek is de achtergrond van het podium: die bestaat uit een gigantisch raam dat uitzicht biedt over Central Park. Werkelijk waar! Fenomenaal! 

Reizen in de buurt van Time Warner Center

Logo Doets Reizen Amerika

Time Warner Center