De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Florence, ofwel ‘The City of Rhododendrons’. Al ruim honderd jaar wordt hier jaarlijks eind mei het Florence Rhododendron Festival gevierd. Aan de monding van de Siuslaw River ligt het mooi gerestaureerde Historic District. Vooral in de lente is het hier aangenaam vertoeven.

Verrassend Florence

Deze plaats is gelegen aan de monding van de Siuslaw River en heeft een toplocatie aan de Oregon kustlijn. Florence is van oorsprong een houthakkersstad die is gaan floreren door de Californië Gold Rush. Tegenwoordig is het een zeer gezellige plaats met een historisch charme, dit aangezien veel van de oorspronkelijke gebouwen uit de 20e eeuw gerestaureerd zijn. Florence is een echt walhalla voor de avonturiers, dromers en fijnproevers die op rondreis zijn door Oregon. 

Avontuurlijk Florence

In Florence zijn er genoeg avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Dit komt door de unieke ligging van de plaats. In een straal van een paar kilometer om Florence heen zijn er zo veel verschillende natuur gebieden terug te vinden dat er groot scala aan activiteiten kunnen worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan sandboarden of met een buggy rijden door gigantische zandduinen van het Oregon Dunes National Recreation Area of ga kayakken op een van de meren die om Florence gelegen zijn. Ben je nog niet uitgekeken? Ga dan naar de Sea Lion Caves en koel lekker af op een warme dag in de koele grot met ontzettend veel zeeleeuwen. 

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Florence gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Florence