Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Een paar kilometer ten westen van Nob Hill ligt het uitgestrekte Forest Park; een van de grootste stedelijke parken in de Verenigde Staten. Je kunt er naar hartenlust wandelen; er zijn zowel korte als lange routes uitgestippeld. Zoals de Wildwood Trail die door het park zigzagt en liefst 45 kilometer lang is.

Groene oase vlakbij de stad

Forest Park in Portland is een van de grootste parken binnen stadsgrenzen in Amerika. Je kan hier heerlijk bijkomen van een bezoek aan Portland zelf en dit maakt het tot een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals. Dit park is uitermate geschikt om een prachtige wandeling te maken, ze hebben hier namelijk zeer veel mogelijkheden voor met over 70 mijl aan wandelpaden die dwars door het park lopen. Je kan kiezen voor een korte wandeling of een zeer lange wandeling, voor alle leeftijden en niveaus is er een wandeling te vinden in Forest Park. 

Tualatin Mountains

Forest Park is gelegen op de oostelijke heuvels van de Tualatin Mountains. Wanneer je door het park wandelt, fietst of gewoon geniet van een picknick heb je zeer regelmatig dan ook een prachtig uitzicht over de stad Portland en over de Columbia en Willamette rivieren. Je ontsnapt dan ook niet aan de mooie vergezichten in dit stadpark.

Reizen in de buurt van Forest Park

Logo Doets Reizen Amerika

Forest Park