Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Amerika

Gold Beach en Roque River

Neem contact met ons op

Bij Gold Beach stroomt de legendarische Rogue River in de oceaan. Al in de negentiende eeuw beschreef schrijver Zane Grey de fantastische viscondities aan de monding van de rivier. Daar wordt vooral gevist op stealhead forel. Je kunt op de Rogue River ook raften of excursies maken met een jetboat.

Perfecte uitvalsbasis voor zuidelijk Oregon

In dit plaatsje vindt je alles wat je verwacht bij zuidelijk Oregon. Je vindt hier dicht begroeide bossen die voor kilometers doorgaan en waar je de mooiste wandelingen kan maken. Wil je liever een wandeling maken op een van de verlaten en uitgestrekte stranden? Ook hiervoor ben je in Gold Beach aan het juiste adres. In het plaatsje zijn ook veel activiteiten te ondernemen zoals bijvoorbeeld vissen (zalm), wandelen, surfen, windsurfen en nog veel meer. 

Rogue River

Doordat Gold Beach gelegen is tussen de Pacific Ocean, de Rogue River en het Siskiyou gebergte kun je je wel voorstellen wat een mooie omgeving je hier terug zult vinden. De Rogue River is een van de meeste bekende riveren van Amerika. Deze rivier loopt van Mount Mazama in Crater Lake National Park helemaal naar de Pacific Ocean en mondt hierin uit in Gold Beach. Deze rivier is ruim 200 mijl lang. Doordat in en langs de rivier veel rotsformaties gelegen zijn is het water van de rivier over het algemeen redelijk ruig. Dit zorgt ervoor dat er op deze rivier dan ook oneindig veel mogelijkheden zijn voor watersporten zoals bijvoorbeeld raften. Daarnaast komen in deze rivier ook vele soorten zalm voor omdat ze goed gedijen onder de stroming van de rivier. Je kan hier dan ook goed op zalm vissen. 

Onze topbestemmingen in de buurt van Gold Beach en Roque River

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Gold Beach en Roque River gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Gold Beach en Roque River