Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Oregon Dunes National Recreation Area

3 Actueel reisaanbod

Wie vanaf Florence naar Coos Bay rijdt komt onderweg Oregon Dunes National Recreation Area tegen. De heuvels van de crèmekleurige, 'wandelende' duinen ontstonden miljoenen jaren geleden, toen de rotsen van omliggende bergen begonnen te eroderen. De deeltjes werden door de wind naar de oceaan vervoerd en omgevormd tot zand. Daar vormden ze door de getijdenwerking tot duinen.

Duinen van Oregon Dunes National Recreation Area

Dit duingebied is een van de meeste speciale locaties van heel Oregon. Je vindt hier gigantische zandduinen, bossen en zee. Het bijzondere hiervan is dat ze zo dicht bij elkaar gelegen zijn. Dit is nergens anders in Oregon terug te vinden. Je vindt in dit National Recreaction Area ook veel planten en dieren terug die je bijna nergens anders tegen zult komen tijdens je reis door Oregon. Door de zandduinen leent dit park zich ook uitermate voor een actieve excursie. 

Spannende buggytour door de duinen

Deze buggytour kan je vooraf aan je reis bijboeken bij Doets Reizen. Hij is zeer geschikt voor iedereen die graag een avontuur aangaat. Hier scheur je namelijk samen met de chauffeur door het Oregon Dunes National Recreation Area. Het is dan ook echt een te gekke ervaring om zo de duinen te verkennen. De chauffeur van de buggy weet ook alle mooie plaatsjes te vinden in dit natuurgebied en neemt je mee naar de mooiste uitzichtpunten waardoor je ook nog een uniek beeld van het gebied krijgt terwijl je een echte adrenaline kick beleeft. 


Onze topbestemmingen in de buurt van Oregon Dunes National Recreation Area

Reizen in de buurt van Oregon Dunes National Recreation Area

Logo Doets Reizen Amerika

Oregon Dunes National Recreation Area