Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Oregon Museum of Science and Industry

3 Actueel reisaanbod

Bij het zuidelijke einde van de Esplanade bevindt zich het Oregon Museum of Science and Industry (OMSI). Daar kun je een aardbeving meemaken, een tornado aanraken, een film bekijken op een enorm doek in het Omnimax Theater, of een tochtje maken in de onderzeeër 'Blueback' uit de film 'The Hunt for the Red October'. Vooral kinderen zijn dol op dit museum.

Wetenschappelijk OMSI

Het museum is opgericht in 1944 en is een van de meest toonaangevende musea op het gebied van wetenschap in Amerika. Het museum heeft als doel om nieuwsgierigheid op te wekken bij studenten door leerervaringen op wetenschappelijk gebied te creëren. Ze stimuleren de studenten dan echt om te experimenteren met de wetenschap en onderling ideeën uit te wisselen. 

De wonderlijke wereld van OMSI

Het Oregon Museum of Sience and Industry is een museum dat bij kinderen zeer geliefd is, dit aangezien ze hier zelf enkele wetenschappelijk experimenten kunnen ervaren of zelf kunnen uitvoeren. Zo kunnen ze een aardbeving ervaren en een razende tornado aanraken. Daarnaast beschikt het museum of het Omnimax Theater, hier kunnen films afgespeeld worden op een gigantisch doek voor een extra bijzondere filmervaring. Wil je helemaal een bijzondere ervaring mee maken ga dan voor een tochtje in de onderzeeër uit de film 'The Hunt for the Red October'. Een bezoek aan dit museum zorgt dan ook voor plezier bij jong en oud. 

Onze topbestemmingen in de buurt van Oregon Museum of Science and Industry

Reizen in de buurt van Oregon Museum of Science and Industry

Logo Doets Reizen Amerika

Oregon Museum of Science and Industry