De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Port Orford is een druk viscentrum voor zowel commerciële- als sportvissers. Vooral de mondingen van de Elk en de Sixes River zijn gewild om op zalm en forel te vissen. En met name de befaamde soort stealhead.

Artistiek vissersplaatsje in het zuiden van Oregon

Port Orford is een klein plaatsje gelegen in het zuiden van Oregon en dit zorgt ervoor dat hier de bossen en het gebergte van Oregon hier de zee ontmoeten. Dit zorgt dan ook voor de unieke natuur direct in de omgeving van Port Orford. Je kan hier zoals eerder aangegeven heel goed vissen. Dit heeft te maken met de verschillende soorten vissen die je hier kan vangen maar ook de verschillende condities waarin je kunt vissen die allemaal bij elkaar komen. Zo is het hier mogelijk om zowel te vissen in de zee maar ook op de rivier en het meer. Dit zorgt ervoor dat dit plaatsje voor zowel geoefende vissers als voor beginners de perfecte condities biedt. 

Actief de omgeving verkennen

Door de unieke ligging van dit plaatsje tussen Bandon en Gold Beach aan de kust van Oregon zijn er heel veel verschillende activiteiten te ondernemen. Je kan hier bijvoorbeeld prachtig wandelen door de heuvels met daarbij mooie uitzichten op zowel de zee, de bossen en het plaatsje zelf. Je kan ook zelf het water op gaan doormiddel van een kajak, een boot te huren of te gaan zeilen. Door de wind die hier eigenlijk altijd aanwezig is, kun je hier perfect zeilen. Het voordeel van een bezoek aan Port Orford is dat dit plaatsje een stuk minder druk is dan bijvoorbeeld Bandon en Gold Beach waardoor je optimaal kunt genieten van de rust bij alle activiteiten die je onderneemt.

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Port Orford gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Port Orford