Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Vanaf Portland verlaat je bij exit 17 de Interstate 84 en volg je vervolgens de smalle Historic Columbia River Highway. Troutdale is het eerste plaatsje dat je dan tegenkomt. Het is een leuk liggend stadje met een mooie omgeving.

Toegangspoort tot de Columbia River Gorge

Het plaatsje Troutdale staat ook wel bekend als de toegangspoort van de Columbia River Gorge. Vanaf hier start namelijk de 80 mijl lange Columbia River Gorge die bekend staat om de prachtige rivier (Columbia River), watervallen en kloven. Het plaatsje Troutdale is dan ook een perfecte uitvalsbasis om een deel van deze prachtige Gorge te gaan bezoeken en bekijken. 

Stap terug in de tijd

Het centrum van Troutdale heeft zijn oorspronkelijke charme behouden waardoor het voelt alsof je een stap terug in de tijd zet in Troutdale. Je vindt hier allerlei antiekwinkeltjes, galerijen en speciaalzaken met de leukste producten. Een van de grootste trekpleisters is de Troutdale General Store. Je vind verder nog een museum over de geschiedenis van de landbouw in de omgeving en spoorwegen terug in de plaats.

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Troutdale gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Troutdale