Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Amerika

The Big Texan Steak Ranch

3 Actueel reisaanbod

Tijdens een rondreis door Texas mag je The Big Texan Steak Ranch niet missen. In de wijde omtrek van Amarillo vind je overal reclameborden voor dit beruchte restaurant. The Big Texan Steak Ranch adverteert dat je hier een gratis steak van ruim 2 kilo kunt eten!

Lees wel even de kleine lettertjes

Onder het bord, wat voor velen nauwelijks te lezen is, is vervolgens te lezen; mits je het vlees binnen een uur hebt opgegeten. Naast de steak krijg je ook een garnalencocktail, gepofte aardappel, salade en een broodje voorgeschoteld dat je ook in die zestig minuten op moet hebben. Lukt je dat niet? Dan betaal je alsnog de kosten van het diner à 72 dollar.

Hoeveel mensen krijgen hun steak op bij het Big Texan Steak House?

Slechts 16 op de 100 personen slagen erin om deze afschuwelijke hoeveelheden vlees in zo’n korte tijd te verorberen. De oudste deelnemer die hierin slaagde was een oma van 69 en de jongste een jongen van pas elf jaar. Het absolute record staat op naam van de dame Molly Schuyler die één ’72 oz steak’ in liefst 4 minuten en 18 seconden op at en drie steaks in drie minuten verslond! Je hoeft absoluut geen minderwaardigheidscomplex te krijgen door de mensen die de uitdaging halen, want je krijgt in ieder geval geen last van een bedorven maag. Het enige jammere is dat je niet het speciale T-shirt krijgt, dat succesvolle ’72 oz steak-eaters’ krijgen.

Kan ik alleen maar een grote steak eten in het Big Texan Steak House?

Het antwoord is nee, durf je de uitdaging niet aan te gaan dan kun hier ook ‘normaal’ eten. Het restaurant beschikt over een menukaart met ruime keuze, naast steaks kan je hier ook terecht voor sandwiches, diverse voorgerechten en ook gerechten met kip en zelfs vis. Door de grote populariteit van het restaurant beschikken zij ook over een eigen giftshop met eigen merchandise producten. 

Reizen in de buurt van The Big Texan Steak Ranch

Logo Doets Reizen Amerika

The Big Texan Steak Ranch