De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

De Begbie Falls is te bereiken via een goede wandeling waar je kan genieten van de omgeving. Deze waterval valt onder The Waterfall Trifecta en is een fijne plek voor natuurliefhebbers en wandelaars. Er zijn twee mogelijke routes om hier te komen. Welke neem jij?

Loop een adembenemende route naar Begbie Falls

Om bij deze waterval te komen, heb je twee opties. Er wordt aangeraden om de route te nemen die begint bij de parkeerplaats van de Begbie Bluffs Climbing Area. Vanaf hier is het ongeveer 5 kilometer heen en terug via het Bluff Trail. Deze route wordt aanbevolen vanwege de adembenemende uitzichten onderweg en het pad dat de Begbie Creek volgt. 

Als je op zoek bent naar een meer uitdagende en avontuurlijke route, kan je de route nemen vanaf de Begbie Falls camping. Dit is een kortere, maar steile afdaling naar de watervallen. Als je bij de watervallen bent aangekomen en nog steeds energie hebt, kan je ook nog besluiten het pad te blijven volgen naar de Columbia River voor een prachtig uitzicht over de vallei in de richting van het Revelstoke Mountain Resort.

  • Niveau: makkelijk

Reizen in de buurt van Begbie Falls

Logo Doets Reizen Canada

Begbie Falls