De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Canada

Clayoquot Wilderness Resort

38 Actueel reisaanbod

Waan jezelf een ontdekkingsreiziger en dompel je onder in ultieme weelde tijdens je verblijf in dit bijzondere resort in de Clayoquot Sound. Deze enclave van luxe tenten is voor iedereen die niet wil inleveren op comfort, maar wel van de ongerepte natuur wilt genieten. De luxe tenten zijn sfeervol ingericht en passen perfect bij het natuurgebied. De dagen vul je met wellness-behandelingen en diverse wildlife-activiteiten. Een zeer compleet arrangement voor fijnproevers! Bij Doets Reizen is het mogelijk om bijzondere reizen te boeken. Combineer bijvoorbeeld een verblijf in dit luxe resort met een aantal dagen in het Sonora Resort, een ander pareltje op hotelgebied.

Clayoquot Wilderness Resort

Clayoquot Wilderness Resort is zonder twijfel de meest bijzondere en meest luxe accommodatie in de ongerepte regenwouden en fjorden van Vancouver Island. Het resort bestaat uit luxe tenten welke verspreid in het bos liggen. Ze zijn allemaal voorzien van comfortabele bedden, een badkamer en verwarming. De afgelegen ligging, de natuur en de vriendelijke service maken van jouw verblijf een onvergetelijke ervaring. Er is geen betere plek om de natuur, rust en sfeer in je op te nemen als hier, in de bossen van Vancouver Island.

Arrangementen

Bij Doets Reizen is het mogelijk om een zeer compleet arrangement te boeken in het Clayoquot Wilderness Resort. Dit arrangement is inclusief verblijf in een luxe tent, transfer per vliegtuig vanaf Vancouver (retour) en alle maaltijden, snacks en drankjes. Bovendien kun jij onbeperkt gebruik maken van faciliteiten op het resort, zoals de sauna, jacuzzi en fitnessruimte. Iedere dag kun je kiezen uit fantastische activiteiten die jij onder begeleiding zal ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan kayaken, paardrijden, wildlife tochten, boogschieten, klimmen, surfen, vissen en nog veel meer..

Reizen in de buurt van Clayoquot Wilderness Resort

Logo Doets Reizen Canada

Clayoquot Wilderness Resort