De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Dit imposante meer is te vinden in een kwetsbaar natuurgebied en om dit te beschermen worden er slechts een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Je kunt een dagtrip boeken via Parks Canada of Lake O'Hara bereiken na een lange, maar spectaculaire hike.

Met de bus naar Lake O'Hara

Lake O'Hara is een verborgen juweel in Yoho National Park, British Columbia. Het adembenemde uitzicht over het juweelblauwe meer en de ruige gebergte op de achtergrond zorgen ervoor dat Lake O'Hara tijdens jouw vakantie in Canada niet mag ontbreken. Let wel: om dit gevoelige natuurgebied te beschermen en om bezoekers een ultieme wilderniservaring te kunnen bieden, wordt de toegang tot Lake O'Hara gereguleerd middels een shuttlebus, waarvoor men dient te reserveren. Deze shuttlebus opereert vanaf ca. midden juni t/m begin oktober.

Hiken naar Lake O'Hara

Indien de shuttlebus niet rijd is Lake O'Hara alleen toegankelijk middels een pittige hike van ca. 11 kilometer lang (enkele reis). Deze hike is alleen geschikt voor ervaren hikers die niet opkijken van een avontuur. Ga jij een poging wagen? Zorg er dan wel voor dat je goed voorbereid op pad gaat en neem voldoende eten, water en beer-spray mee. Zorg tevens voor geschikte kleding en schoenen. De hike stijgt naar de top van een klif, waar je geniet van een onvergetelijk uitzicht. Met name na deze pittige hike door het natuurgebied zorgt het rustgevende meer voor een euforisch gevoel die niet in woorden te omschrijven zijn.

Reizen in de buurt van Lake O’Hara

Logo Doets Reizen Canada

Lake O’Hara