Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Canada

Kouchibouguac National Park

4 Actueel reisaanbod

Kouchibouguac National Park is een groot natuurpark aan de kust van de Canadese provincie New Brunswick. Parallel aan de kust liggen een aantal eilanden die het witte strand de daarachter liggende duinen beschermen. De lagune wordt bewoond door een kolonie grijze zeehonden. Verder landinwaarts is er een diverse begroeiing en bebossing. Daar leven herten, elanden, zwarte beren en kleinere zoogdieren. Ook voor vogelaars is het park zeer geschikt. Om de natuur te beschermen zijn in veel delen boardwalks aangelegd. Het natuurpark is het gehele jaar geopend, maar er is alleen ondersteunende dienstverlening van mei tot oktober.

Kouchibouguac National Park is een groot natuurpark aan de kust van de Canadese provincie New Brunswick. Parallel aan de kust liggen een aantal eilanden die het witte strand de daarachter liggende duinen beschermen. De lagune wordt bewoond door een kolonie grijze zeehonden. Verder landinwaarts is er een diverse begroeiing en bebossing. Daar leven herten, elanden, zwarte beren en kleinere zoogdieren.
Ook voor vogelaars is het park zeer geschikt. Om de natuur te beschermen zijn in veel delen boardwalks aangelegd. Het natuurpark is het gehele jaar geopend, maar er is alleen ondersteunende dienstverlening van mei tot oktober.

Onze topbestemmingen in de buurt van Kouchibouguac National Park

Reizen in de buurt van Kouchibouguac National Park

Logo Doets Reizen Canada

Kouchibouguac National Park