De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Voordelige stedentrip New York City

Ga met Doets Reizen op een voordelige stedentrip naar New York City! Je kan een stedentrip natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt, maar als je de kosten beperkt wil houden, kan je het beste voor een hotel kiezen uit de categorie GOED. Alle hotels die bij Doets te boeken zijn, zijn met zorg uitgekozen: uniek, betaalbaar en comfortabel.

Goede hotels

Alle hotels in New York die bij Doets Reizen te boeken zijn, liggen in Manhattan, het gebied in van de stad met de meeste bezienswaardigheden. Je zit dus altijd in de buurt van de grootste hotspots van New York. Doets heeft alle hotels in New York zelf ervaren en gezien, dus je zal ongetwijfeld in een goed hotel terecht komen voor je stedentrip naar New York. Verblijf bijvoorbeeld in The ROW Hotel of Edison Hotel, waar je op een steenworpafstand van Times Square en Broadway zit. Of verblijf in het Beacon Hotel, wat dichtbij Central Park zit. Voor een mooi uitzicht op de Empire State Building is het Wyndham New Yorker Hotel de perfecte locatie.

The ROW New York - Stedentrip New York - Doets Reizen - Hotel op Manhattan

De hotspots van de stad

Aangezien je verblijft in Manhattan, zijn veel hotspots makkelijk voor je te bereiken. Maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling door Central Park, kijk uit op de torenhoge wolkenkrabbers, zoals de Empire State Building en Chrysler Building of bezoek een van de vele musea, zoals het Guggenheim Museum en Museum of Modern Art. Ander bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen, zijn het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge.

Times Square - New York - Doets Reizen

Beleef de leukste excursies

Tijdens je citytrip naar New York zijn er veel leuke excursies die gemaakt kunnen worden. De excursie naar de Top of the Rock Observation Deck zit al bij je stedentrip inbegrepen. Een andere aanrader is het maken van een helikoptervlucht over New York of een zeiltocht door de wateren rondom Manhattan. Het is ook een uitstekend idee om een sightseeing pass te kopen. Hiermee heb je ongelimiteerd toegang tot vele deelnemende tours en excursies.

Top of theock Observation Deck - Rockefeller Center - New York - Doets Reizen

Uitgelichte reizen