Boek nu jouw reis!

Vroegboeken voor winterseizoen 2022/2023 en zomer 2023? Profiteer van de hoogste kortingen en volop beschikbaarheid op de populaire hotspots. Met veel plezier nemen wij jou reiswensen in behandeling. Maak jouw reis concreet en start met aftellen. Doets Reizen is aangesloten bij ANVR & SGR voor extra zekerheid.

Pas de reis aan zoals je wilt...

Hoewel de reizen op onze website zorgvuldig zijn samengesteld, kun je ze naar jouw persoonlijke wensen inrichten. Ofwel: direct op maat aanpassen. Doorloop daarvoor het offertetraject, pas bepaalde zaken (zoals vliegreis, hotelselectie, autohuur, excursies en verzekeringen) naar wens aan en boek direct online. Let wel: ons reisaanbod is groot, uitgebalanceerd en bewezen succesvol. Al meer dan 4 decennia zijn we reisspecialist en alle prachtige reizen hebben we op basis van jarenlange reiservaringen samengesteld. 

Peyto Lake - Icefields Parkway - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Online is sneller!

Heb je zin om meteen te boeken? Kies dan voor online. Door de enorme hoeveelheid aanvragen en de bijbehorende drukte voor onze medewerkers, duurt het op dit moment gemiddeld 2 a 3 weken voordat wij jouw aanvraag offline in behandeling kunnen nemen. Gelukkig kun je ook online een maatwerkreis boeken, al kunnen er altijd (zeer) persoonlijke wensen zijn die alleen offline geregeld kunnen worden. 

Valley of Fire State Park - Nevada - Doets Reizen - Credits Travel Nevada and Sydney Martinez

Pakketreis of offerte?

We adviseren je een complete pakketreis te boeken via onze website. Deze boekingen worden direct in behandeling genomen door een van onze medewerkers. Soms is een reis nog niet online beschikbaar. In dit geval gaan wij graag voor jou aan de slag met het samenstellen van een reis naar wens. 

 Voor een offerte op maat is het belangrijk dat wij een goed en volledig beeld hebben van je wensen. Op deze pagina leggen wij uit wat je dan precies door moet geven. 


IJsland Doets Reizen

Adviesgesprek: online, telefonisch of op kantoor

Tijdens kantooruren is ons telefoonteam via 072 5753333 beschikbaar voor het maken van boekingen. Je kunt dan telefonisch vragen stellen en je boeking eventueel samen doorlopen met de medewerker. Heb je gedetailleerde vragen (en wil je ook gedetailleerde antwoorden), dan is het belangrijk om (flink wat) tijd vrij te maken, afhankelijk van de complexiteit van je reiswensen op maat. Of komt langs bij ons op kantoor voor een adviesgesprek. Plan hier je afspraak

Uitgelichte reizen