De voordelen om nu jouw reis te boeken

Door de coronacrisis heeft de reisbranche grotendeels stilgestaan. Nu we eindelijk weer mogen reizen is de vraag naar verre bestemmingen enorm gestegen, waardoor er steeds meer schaarste ontstaat. Deze schaarste komt mede doordat er voor het tweede jaar op rij reizen zijn omgeboekt. Dit heeft veel invloed gehad op de beschikbare capaciteit voor 2022. Om teleurstellingen te voorkomen delen wij graag de vele voordelen van vroeg boeken. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat je gegarandeerd verblijft op de mooiste plekken van Amerika, Canada, IJsland, Zweden, Noorwegen, Finland, Frankrijk, China en/of Japan.

Bekijk de video

Vroegboek vakantie 2022

Vroeg boeken levert je gegarandeerd de beste prijs op! Met name Canada, Amerika en Scandinavië zijn beslist geen last-minute bestemmingen. Deze landen hanteren het vraag-en-aanbod systeem.  Hoe dichter we bij de zomerperiode komen, hoe hoger de vraag en dus ook de prijs. 

IJsland Doets Reizen

Waarom vroegboeken? Het is voordeliger en je hebt iets te kiezen!

Het merendeel van geboekte reizen zijn de afgelopen twee jaar omgeboekt naar 2022. Niet alleen bij Doets Reizen, maar wereldwijd hebben veel klanten gekozen om de reis te verplaatsen. Hierdoor is de capaciteit minder dan voorheen. Daarom is het zeer raadzaam om vroegtijdig jouw reis te regelen. Je bent dan zeker van een betaalbare reis én goede beschikbaarheid.

Peyto Lake - Icefields Parkway - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Reisregels

De grenzen met Amerika, Canada, IJsland en tal van Europese landen zijn weer open voor gevaccineerde reizigers. Bekijk hier actuele reisinformatie (open in nieuw venster): 

✔️ Verenigde Staten
✔️ Canada
✔️ IJsland

Valley of Fire State Park - Nevada - Doets Reizen - Credits Travel Nevada and Sydney Martinez

Uitgelichte reizen