Boek nu online jouw reis!

Ook al draait de wereldeconomie nog niet zoals vóór corona: veel kan weer wél. Om te zorgen dat iedereen zijn of haar gewenste reis kan boeken en alles zo vlot mogelijk verloopt, geven we op deze pagina een aantal handige tips en uitleg.

Pas de reis aan zoals je wilt...

Hoewel de reizen op onze website zorgvuldig zijn samengesteld, kun je ze naar jouw persoonlijke wensen inrichten. Ofwel: direct op maat aanpassen. Doorloop daarvoor het offertetraject, pas bepaalde zaken (zoals vliegreis, hotelselectie, autohuur, excursies en verzekeringen) naar wens aan en boek direct online. Let wel: ons reisaanbod is groot, uitgebalanceerd en bewezen succesvol. Al meer dan 4 decennia zijn we reisspecialist en alle prachtige reizen hebben we op basis van jarenlange reiservaringen samengesteld. 

Peyto Lake - Icefields Parkway - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Online is sneller!

Heb je zin om meteen te boeken? Kies dan voor online. Door de enorme hoeveelheid aanvragen en de bijbehorende drukte voor onze medewerkers, duurt het op dit moment gemiddeld 2 a 3 weken voordat wij jouw aanvraag offline in behandeling kunnen nemen. Gelukkig kun je ook online een maatwerkreis boeken, al kunnen er altijd (zeer) persoonlijke wensen zijn die alleen offline geregeld kunnen worden. 

Valley of Fire State Park - Nevada - Doets Reizen - Credits Travel Nevada and Sydney Martinez

Pakketreis of offerte?

Wil je nog grotere drukte voor zijn en zo snel mogelijk zeker weten dat je op reis kunt? Dan adviseren wij je een complete pakketreis te boeken via onze website. Deze boekingen worden direct in behandeling genomen door een van onze medewerkers.

Heeft een offerte - ondanks de mogelijkheden van online boeken - toch jouw voorkeur? Dan gaat er wat meer tijd overheen. Voor een offerte op maat is het immers belangrijk dat wij een goed en volledig beeld hebben van je wensen. Op deze pagina leggen wij uit wat je dan precies door moet geven. 


IJsland Doets Reizen

Houd rekening met prijsverschil

Wees niet verbaasd als er een prijsverschil is tussen nu en je laatste reis voor corona.

Door corona zijn wereldwijd talloze productielijnen en logistieke routes langdurig uitgevallen. Dit leidt tot schaarstes (in vliegtuigen, campers, auto’s, etc.) die we voorheen niet gewend waren. Houd er dus rekening mee dat jouw reisplan niet altijd 1-op-1 uitvoerbaar is, ook al gaan we bij Doets altijd ver om je wensen te vervullen.

Om dezelfde reden als er schaarstes zijn ontstaan, is het prijsniveau van accommodaties en excursies soms omhoog gegaan.  


Duidelijkheid voorop

Duidelijkheid voor de klant staat bij ons voorop. In 2022 - terwijl de wereld nog opkrabbelt, 'herstelt' van corona - betekent dit dat we vaker dan gewoonlijk ‘nee’ zullen zeggen. Ons motto? Beter eerlijk zijn dat iets onmogelijk is dan onterecht de indruk wekken dat iets kan. 

Ondanks de nasleep van corona stellen we natuurlijk álles in het werk elke reiswens toch in vervulling te laten gaan.


Camper rondreis Amerika - Doets Reizen - Cruise America - Camper huren Amerika

Ons telefoonteam is beschikbaar

Tijdens kantooruren is ons telefoonteam via 072 5753333 beschikbaar voor het maken van boekingen. Je kunt dan telefonisch vragen stellen en je boeking eventueel samen doorlopen met de medewerker. Heb je gedetailleerde vragen (en wil je ook gedetailleerde antwoorden), dan is het belangrijk om (flink wat) tijd vrij te maken, afhankelijk van de complexiteit van je reiswensen op maat. 

Tot slot: omdat al onze medewerkers bezet zijn, kunnen we geen extra afspraken inplannen om langs te komen op ons kantoor.

Uitgelichte reizen