Boek nu jouw reis!

De reisbranche heeft te maken met piekperiodes. Hierdoor zijn er drukke en minder drukke periodes waarin wij offerte-aanvragen ontvangen. Ons advies is om jouw reis online via onze website te boeken. Je kunt in veel gevallen de reis op belangrijke aspecten naar wens aanpassen. Jouw reservering nemen wij direct in behandeling en kunt dus snel en eenvoudig een reis boeken.

Online of maatwerk

Wil je alsnog een reisvoorstel op maat, dan nemen wij jou aanvraag in volgorde van binnenkomst in behandeling. De verwerkingstijd is momenteel (mede afhankelijk van de complexiteit en hoeveelheid aanvragen) circa 4 a 5 weken. Het is daarom heel belangrijk dat wij goed in kaart kunnen brengen welke specifieke wensen jij hebt. Welke informatie wij nodig hebben leggen wij hier aan je uit. 

Peyto Lake - Icefields Parkway - British Columbia - Canada - Doets Reizen

Online is sneller!

Heb je zin om meteen te boeken? Kies dan voor online. Hier ligt onze kracht! Je kunt namelijk de belangrijkste onderdelen van jouw reis op maat afstemmen tijdens het offerte- en boekingstraject. Natuurlijk blijft er een mogelijkheid om contact met ons te hebben voor eventuele vragen en advies. 

Valley of Fire State Park - Nevada - Doets Reizen - Credits Travel Nevada and Sydney Martinez

Adviesgesprek: online, telefonisch of op kantoor

Tijdens kantooruren is ons telefoonteam via 072 5753333 beschikbaar voor het maken van boekingen. Je kunt dan telefonisch vragen stellen en je boeking eventueel samen doorlopen met de medewerker. Heb je gedetailleerde vragen (en wil je ook gedetailleerde antwoorden), dan is het belangrijk om (flink wat) tijd vrij te maken, afhankelijk van de complexiteit van je reiswensen op maat. Of komt langs bij ons op kantoor voor een adviesgesprek. Plan hier je afspraak

Uitgelichte reizen