Boek nu jouw 2024 reis!

De vakantiepret kan beginnen! Zet de eerste stap en boek nu je droomreis met vertrek in 2024 eenvoudig en snel via onze website. Geniet van vroegboekkortingen en een zee aan mogelijkheden.

Benieuwd naar meer? Ontdek nu het meest actuele reisaanbod en laat je inspireren. Of blijf voorop lopen en schrijf je alvast in voor onze 2024 Reis Alert. Jouw volgende avontuur wacht op je!

Het voordeel van vroeg boeken

Het mag geen geheim zijn dat vroeg boeken loont. Helemaal wanneer je buiten Europa reist of een bijzondere rondreis gaat maken in bijvoorbeeld Canada, IJsland en de Verenigde Staten. Wanneer je vroeg boekt, heb je meer keuze uit vluchten, accommodaties, vervoer (autohuur en campers) en excursies. Dit is vooral belangrijk tijdens populaire reisperiodes, zoals de zomervakantie of schoolvakanties. Daarnaast kan het je ook flink wat geld besparen op je reis. Maar nog leuker, je hebt echt de tijd om alles voor te bereiden en toe te leven naar je volgende droomreis-avontuur.

Valley of Fire State Park - Nevada - Doets Reizen - Credits Travel Nevada and Sydney Martinez

2024 Reis Alert, Online, maatwerk

Bekijk hier het complete reisaanbod van Doets Reizen. Ons inkoopteam is momenteel druk bezig om het 2024 reisaanbod online beschikbaar te stellen. Staat jouw droomreis nog niet tussen het actuele 2024 reisaanbod? Meld je dan hieronder alvast aan voor onze 2024 Reis Alert. We sturen je dan een berichtje zodra jouw droomreis online beschikbaar is. 

Ook is het natuurlijk mogelijk om een voorstel op maat aan te vragen.  

Welke informatie wij nodig hebben om een goed reisplan aan te kunnen bieden leggen wij hier aan je uit. 

Camper vroegboekkortingen

Het vroeg boeken van een camper is absolute noodzaak. Om dit te belonen zijn de vroegboekkortingen hoog en de beschikbaarheid ruim genoeg zodat jouw camper volledig aansluit op je persoonlijke wensen. Bekijk hier onze actuele camperkortingen voor vakanties in 2024. 

Camper huren in Canada - Camperhuur Canada - Campervakantie Canada - Doets Reizen

Adviesgesprek: online, telefonisch of op kantoor

Tijdens kantooruren zijn onze reisadviseurs bereikbaar via 072-5753333 en  beschikbaar voor reisadvies en samenstellen van een reisplan. Heb je gedetailleerde vragen (en wil je ook gedetailleerde antwoorden), dan is het belangrijk om (flink wat) tijd vrij te maken. Of kom gezellig langs bij ons op kantoor voor een adviesgesprek. Plan hier je afspraak

Doets Reizen - Kantoor Doets Reizen - Werken bij Doets Reizen - Reisorganisatie Doets Reizen

2024 Reis Alert

Wil je van ons een seintje ontvangen wanneer jouw droomreis beschikbaar is op de website? Vul dan hier alvast jouw gegevens in en noteer in het opmerkingenveld de naam van de betreffende reis. We sturen je dan een berichtje zodra de reis met vertrek in 2024 beschikbaar is.

Uitgelichte reizen