Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Autorondreizen in New Brunswick

Stel je voor: kilometers verlaten kustlijn, majestueuze kliffen die oprijzen boven de zee, historische steden doordrenkt van cultuur, en adembenemende natuurgebieden die je hart sneller doen kloppen. Dit is New Brunswick, een provincie die wacht om ontdekt te worden. Wil je deze onvergetelijke ervaring beleven? Wacht dan niet langer en boek nu jouw autorondreis door New Brunswick met Doets Reizen!

Bekijk onze autorondreizen in New Brunswick

Bay of Fundy en haar nationale park

New Brunswick is de thuisbasis van de wereldberoemde Bay of Fundy, waar 's werelds hoogste getijden plaatsvinden. Sta versteld van de ongelooflijke krachten van de natuur terwijl je getuige bent van het 15 meter op- en neergaan van de getijden, en ontdek het bijbehorende Fundy National Park, een oase van wilde schoonheid. Geniet van schilderachtige wandelingen, verken indrukwekkende watervallen en ervaar de magie van dit UNESCO-werelderfgoedgebied.

Bay of Fundy National Park - New Brunswick - Canada - Doets Reizen

Hopewell Rocks

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur bij de Hopewell Rocks, een iconische bestemming in New Brunswick die liggen bij de Bay of Fundy. Deze adembenemende rotsformaties zijn sculpturen van de natuur en worden door de getijden voortdurend veranderd. Wandel op de zeebodem tussen de torenhoge pilaren, bewonder de dramatische kliffen, en geniet van de overweldigende schoonheid van deze buitengewone plek.

Hopewell Rock - Bay of Fundy National Park - New Brunswick - Canada - Doets Reizen

De tweetalige charme van Fredericton en Saint John

In Fredericton en Saint John kun je de tweetalige cultuur van New Brunswick omarmen, waar zowel Engels als Frans gesproken wordt. Wandel door schilderachtige straten vol historische architectuur, proef heerlijke gerechten in lokale restaurants en geniet van live muziek in bruisende pubs. Hier krijg je de kans om de rijke geschiedenis en unieke taalkundige diversiteit van de provincie te ervaren. Bezoek met onze autorondreizen deze steden en creëer nieuwe herinneringen

Saint John - Newbrunswick - Canada - Doets Reizen

Boek vandaag nog bij Doets Reizen!

Vermijd het massatoerisme en bezoek dus New Brunswick met haar landschappen en andere mooie natuur. Er is genoeg te beleven en bij Doets Reizen willen wij dat jij dit allemaal meekrijgt. Onze deskundige reisadviseurs staan voor je klaar om je te helpen met het boeken van deze reis. Aarzel dus niet langer; boek nu jouw autorondreis door New Brunswick en laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis vol avontuur en ontdekking!

New Brunswick - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte autorondreizen in New Brunswick

Logo Doets Reizen

Autorondreizen in New Brunswick