Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Doets Deep Desires in Zweden

Een Doets Deep Desire reis staat voor intens genieten van een autorondreis, treinreis of stedentrip door Zweden.
Een Deep Desire reis is een nieuwe manier van reizen waarbij Doets Reizen volledig inzet op optimale beleving van natuur, cultuur en alles wat Zweden te bieden heeft. Tijdens een Deep Desire reis ga je voor intensief genieten van Zweden, haar inwoners en de uitgestrekte natuur met vele outdoor mogelijkheden. De nadruk ligt op beleven en genieten, dit alles op een rustig reistempo. Je neemt deel aan de meest bijzondere excursies en verblijft in lodges of cabins op unieke locaties.
Ga jij voor het sfeervolle Stockholm, de studentenstad Götenborg, het 'Cambridge van Zweden' Uppsala of zoek je juist de rust en ruimte in Zweeds Lapland? In Zweden kan elk type reiziger aan zijn trekken komen.

Bekijk onze doets deep desires in Zweden

Toegang tot de mooiste plekken in Zweden

Mooie plekken genoeg in Zweden, maar hoe zorg je dat je hier optimaal van kunt genieten. Dit doen wij door jou toegang te geven tot de mooiste plekken in Zweden. Door zorgvuldig jouw verblijf te selecteren en de meest bijzondere activiteiten alvast voor je vast te leggen, kan jij helemaal opgaan in je bestemming. Jij gaat genieten van een dagje ontspanning in een echte Zweedse sauna in de vorm van een vogelnest. Je zult kennis maken met de inheemse bevolking de Samí en van hen alles leren over hun rendieren. Een gids brengt je naar de beste plekken om het Noordelicht te spotten en te fotograferen en je wandelt door magnifieke landschappen zoals Abisko National Park.

Zweden - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Rondreis Zweden

Overnachten in bijzondere accommodaties

Tijdens je Deep Desire reis door Zweden ligt de nadruk op bijzondere overnachtingen. Of je nu verblijft in een cabin of lodge midden in de natuur, of juist in een modern hotel midden in de stad. De accommodaties zijn met zorg voor jou uitgezocht.
Inwoners van Zweden leven nauw samen met de natuur en je ziet dit ook terug in ons accommodatie aanbod.
Een Deep Desire reis staat voor beleven, dit doe je onder andere in het Tree hotel, in Harads. Het Treehotel bestaat uit verschillende boomhutten die over een gebied tussen de groene bomen van Zweden hangen. In de zomer overnacht je hier midden in een groen bos, vol bessen. In het najaar verandert de omgeving tijdens de herfst naar een prachtig rood/bruin/gele kleurpalet. In de winter slaap je midden in een besneeuwd sprookjesbos. Elke boomhut is uniek, je kunt kiezen tussen verschillende soorten met mystieke namen zoals de 'Mirror Cube', 'Birdsnest' en 'Ufo'.
Een absolute must see en het ultieme WOW-effect is het drijvende hotel Arctic Bath. Alles aan deze lodge is indrukwekkend, van de suites gelegen aan het water, tot het restaurant. De sauna van de lodge is echter het hoogtepunt, en biedt je een unieke sauna beleving zoals dat alleen in Zweden kan.
Maar ook eenvoudigere verblijven kunnen bijzonder zijn. Slaap in een glazen cabin midden in het bos, even echt 'back to nature'.
Ander hoogtepunt in je keuze in verblijf is het Icehotel in Jukkasjärvi. Dit hotel heeft kamers die compleet van ijs gemaakt zijn. Specialer dan een overnachting in een kamer met een gemiddelde temperatuur van -5 graden wordt het niet.

Elske Doets in Zweden - Treehotel Zweden - Treehotel Sweden - Treehotel - Vakantie Zweden - Doets Reizen

Beste reisperiode voor Zweden

Zweden kun je het hele jaar door bezoeken.
Een reis in de lente en zomer biedt je de mogelijkheid van urenlang zonlicht tijdens de midzomernachtzon. Je kunt road trippen over de mooiste wegen langs bossen, meren en bergen. De zomer en lente zijn ideaal voor diverse tours en activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld de inheemse bevolking de Samí, ga kajakken of suppen over de vele meren, fiets door Stockholm of huur een 'Fat Bike', een speciale mountainbike om mee door de bossen te rijden.
De herfstperiode is voor de inwoners zelf een populaire reisperiode. Dit omdat de natuur begint aan haar metamorfose, en vooral in het noorden van Zweden de herfstkleuren intens te zien zijn.
In de winter strekt winterwonderland voor je uit in Zweeds Lapland. In de avond blijf je warm in je sfeervolle lodge of cabin, overdag onderneem je activiteiten om nooit te vergeten. Het aanbod waar je uit kunt kiezen is enorm: hondensledentochten (waarbij je de sledes soms zelf mag besturen), ijsvissen, snow shoe hiking, cross country tochten, skiën en sneeuwscooter tours. En dit allemaal onder het dansende licht aan de hemel van het Noorderlicht.

Kiruna - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Credits SwedishLapland.com

Very VIP! Jij op de eerste rij

Bij Doets Reizen is elke klant een VIP klant. Wij besteden aandacht aan jouw wensen en zorgen ervoor dat we een complete reis aan jou afleveren die zal voldoen aan al jouw verwachtingen. Na jouw rondreis door Zweden zal de herinnering van deze optimale besteding van jouw vakantie nog lang in je geheugen staan.

Stockholm - Doets Reizen - Vakantie Zweden - Credtis Visit Sweden

Uitgelichte doets deep desires in Zweden

Logo Doets Reizen

Doets Deep Desires in Zweden