De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Rondreis Amerika 3 weken

Een rondreis door Amerika is een ervaring die je nooit zal vergeten. Amerika heeft oneindig veel highlights en er zijn verschillende rondreizen die je langs de mooiste plekken brengt. Ga in 3 weken langs de mooiste nationale parken en grote steden van de USA.

Reis 3 weken rond Amerika met de auto

Vlieg naar Amerika, huur een auto en rijd zelf langs de mooiste plekken van het land. Rijd bijvoorbeeld de iconische route 66. Deze route gaat van oost naar west en van west naar oost en staat hoog op de bucketlist bij vele reizigers. Tijdens een autorondreis van drie weken door Amerika heb je genoeg tijd om een gedeelte van deze weg af te leggen en vele andere hotspots van het land te bewonderen.

23 daagse autorondreis West Amerika
3 weekse autorondreis Oost Amerika
23 daagse autovakantie Rocky Mountains


Arches National Park - Utah - Doets Reizen

3 weekse camperrondreis

Een camper huren in Chicago en de camper achterlaten in het westen van Amerika? Dat is mogelijk bij Doets Reizen! Vanuit Chicago kan je jouw eigen camperrondreis bepalen en hem vervolgens inleveren in Las Vegas, Los Angeles of San Francisco. Onderweg kom je langs vele bekende highlights en kan je Amerika optimaal ontdekken.

Arches National Park - Cruise America - Camper huren Amerika -Camperreis - Doets Reizen

Hoogtepunten van Amerika in 3 weken

Het maakt niet uit in welk gedeelte van Amerika je bent, in elke staat zijn talloze bezienswaardigheden die je kan bezichtigen. Breng een bezoek aan een van de bekende nationale parken, zoals Yellowstone National Park, Yosemite National Park of Zion National Park. Of slenter door een van de grote steden, zoals New York, Chicago, Miami of Los Angeles. Dit zijn natuurlijk maar een handjevol van de ontzettend vele mooie plekken in Amerika.

Geisers - Yellowstone National Park - Wyoming - Doets Reizen

Uitgelichte reizen