Vroegboekreizen 2024 Boek nu

Rondreis Canada 4 weken

Een maand op reis door Canada? Reis op een prettig en relaxt tempo door dit schitterende land. In 4 weken tijd kan je ontzettend veel mooie plekken van Canada ontdekken. Met een goed georganiseerde rondreis kan je zo veel mogelijk uit je reis halen. Reis je liever met de auto rond en overnacht je in unieke accommodaties of kies je voor eigen gemak en ruimte met een camperrondreis?

Autorondreis van 4 weken

Met een huurauto kan je makkelijk zo veel mogelijk van de bezienswaardigheden van Canada ontdekken. Een 4-weekse autorondreis door het land met de mooiste nationale parken en steden is een absolute unieke ervaring. Rijd met je auto langs de hoogtepunten van West-Canada of Oost-Canada. Of combineer je beide in een trip? Het kan allemaal!

Icefields Parkway - Alberta - Canada - Doets Reizen

4-weekse camperrondreis

In 4 weken kan je met de camper een geweldige rondreis hebben. Rijd tijdens je camperrondreis bijvoorbeeld over de meest bekende route van Canada, Icefields Parkway. Tijdens deze gehele rit ben je omgeven door de bergen, kom je langs azuurblauwe meren en kan je dieren zoals elanden of grizzlyberen tegenkomen.

Camper huren in Canada - Camperhuur Canada - Campervakantie Canada - Doets Reizen

Canada's hoogtepunten in een maand?

Tijdens een rondreis van vier weken door Canada heb je genoeg tijd om zo veel mogelijk mooie plekken van het land te ontdekken. Het stikt in Canada van de schitterende nationale parken en dit zijn de vijf mooiste:

✅ Banff National Park
 Jasper National Park
✅ Algonquin National Park
 Wells Gray Provincial Park
 Pacific Rim National Park

British Columbia - Canada - Doets Reizen

Uitgelichte reizen