De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Het verblijf op een ranch is de ultieme ervaring wanneer je in Tucson bent. Je waant je in de cowboy- en westernsferen, yiehaa! Deelnemen aan activiteiten op een ranch zijn inclusief. Ga paardrijden of mountainbiken door Saguaro National Park, doe mee met een les linedancen of luister bij het kampvuur naar de verhalen en liedjes van de cowboys.

Living like a cowboy!
Amerika kent diverse ranches, maar wil je het echte cowboy gevoel ervaren dan moet je op een ranch in Tucson verblijven. De omgeving met de uitgestrekte woestijn doen je meteen aan ranches en stoere cowboys denken. Arizona kent een aantal prachtige ranches waarvan de Tanque Verde Ranch en White Stallion Ranch onze absolute favorieten zijn. De ranches zijn van alle gemakken voorzien. Wanneer je op een ranch verblijft, is dit altijd op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner). Wat ons betreft een echte must-stay!

Iene miene mute..
Elke ranch heeft een lange lijst met geweldige activiteiten waaraan je dagelijks kunt deelnemen. Het is zo divers dat het nog lastig kiezen is. Er is voor ieder wat wils. Ga je voor avontuur dan kun je paardrijdtochten door Saguaro National Park maken met een ervaren gids. Het park is ook per mountain bike te ontdekken. Ook staan yoga lessen, workshops en wandelingen op het programma. Gewoon een middag luieren bij het zwembad behoort ook tot de mogelijkheden. ’s Avonds de dag afsluiten met cowboy verhalen rondom het kampvuur met verrukkelijke s’mores! Een verblijf op een ranch is een ‘once in a lifetime experience’, dus wanneer boek jij je verblijf?

Logo Doets Reizen Amerika

Ranches