De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Tanque Verde Ranch

24 Actueel reisaanbod

De Tanque Verde Ranch ligt in het oostelijke deel van Tuscon in het Saguaro National Park en biedt een unieke beleving die je niet mag missen. Er zijn veel activiteiten te ondernemen waaronder paardrijden tussen de cactussen, tennissen, wandel- en fietstochten en elke avond is er een activiteit. Je voelt je een echte cowboy/girl! De maaltijden zijn inbegrepen (excl. de dranken). Naast de vele activiteiten vind je op de ranch ook een zwembad, jacuzzi, binnenzwembad, fitnessruimte, basketbal court en diverse tennisbanen.

Unieke ranch in Arizona

Denk je aan woestijn, dan denk je aan cowboys en ranches. De Tanque Verde Ranch is één van onze favoriete ranches in Arizona. Meteen bij aankomst zal je merken dat je het cowboy/girl leven in stapt met de lijst van activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. Het is heel uiteenlopend en het wordt haast een lastige taak om te kiezen. Er worden dagelijks paardrijdtochten onder leiding van een ervaren gids georganiseerd. Samen ga je op ontdekking in het Saguaro National Park, waar je metershoge cactussen passeert. Ook kun je deelnemen aan tennis clinics, mountainbike tochten, prachtige hikes, yoga en diverse workshops.  Een keer per week is er midden in de natuur een BBQ cook out met cowboys en country music en een andere avond wordt er weer een ghost tour gehouden.

Sonoran Desert Museum

Naast de vele must-do's op de ranch kun je in de omgeving van Tucson ook veel ondernemen. In het Sonoran Desert Museum kun je veel kennis op doen over de flora en fauna van de omgeving. Combineer je bezoek aan het museum met de Tucson Studio's. Je vindt hier een replica van het oude Tucson uit de periode van 1812-1860 en wordt nog steeds actief gebruikt voor films en commercials. Daarnaast is het een nostalgisch park waar je shoutouts, educatieve shows, saloons en can-can danseressen tegenkomt. Wanneer je het centrum van Tucson bezoekt voelt het alsof je terug in de tijd gaat. Je vindt hier historische huizen en gebouwen en proeft de Spaanse sfeer. 

Pima Air & Space Museum

Een vliegtuig liefhebber kan een bezoek aan het Pima Air & Space Museum niet overslaan. In het museum tref je binnen en buiten diverse toestellen opgesteld, waaronder het Airforce one vliegtuig van John. F. Kennedy. Veteranen lopen rond en vertellen je alle ins & outs over de vliegtuigen, maar ook over hun eigen vliegervaringen tijdens oorlogen waar Amerika bij betrokken was. 

Reizen in de buurt van Tanque Verde Ranch

Logo Doets Reizen Amerika

Tanque Verde Ranch