De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Point Lobos State Reserve

35 Actueel reisaanbod

Ten zuiden van Carmel vind je het Point Lobos State Reserve. De natuur is er prachtig en je kan er schitterende wandelingen maken, fotograferen, schilderen en picknicken. Als je geluk hebt zie je voor de kust zelfs walvissen zwemmen, te gek! De zeeleeuwen voor de kust blaffen alsof het een lieve lust is. Point Lobos wordt gezien als het kroonjuweel onder de Californische staatsparken.

Een van de mooiste Stateparks langs de kust

Point Lobos State Park is gelegen nabij Carmel en is een van de mooiste State Parks langs de Californische kust. Je kan hier genieten van de rijke flora en fauna van zowel het land als de zee. Je kan in het park prachtig wandelen, sightseeing, picknicken en fotograferen. In het park zijn bij de meeste parkeerplaatsen ook rangers aanwezig die je graag naar de mooiste punten van het park leiden. Daarnaast is het mogelijk om voor de kust van het park een walvis of dolfijn te spotten. Het is om deze reden ook een gewilde plaats voor duikers. Er is een groot scala aan zeedieren aanwezig voor de kust van het State Park. Dit kan verschillen van zeehonden, zeeleeuwen, otters, dolfijnen tot aan walvissen. 

'Point of the Sea Wolves'

Het park is vernoemd naar de rotspartijen voor de kust van Punta de los Lobos Marinos en is om deze reden Point Lobos State Park genoemd. De naam van dit park betekent 'Punt van de zeewolven' deze naam is aan het park gegeven door het geluid dat de vele zeeleeuwen die in het park te vinden zijn maakte.

Reizen in de buurt van Point Lobos State Reserve

Logo Doets Reizen Amerika

Point Lobos State Reserve