De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Wikkelend rond de noordkant van San Francisco, de Presidio, een groot recreatiepark dat deel uitmaakt van de Golden Gate National Recreation Area, is een uitstekende bestemming voor gezinnen, avonturiers, geschiedenisfanaten, en iedereen die graag ontspannen aan de rand van een van de mooiste baaien ter wereld. ​

Het park was ruim twee eeuwen lang een militaire basis. Het fraai aan de baai gelegen park valt nu onder de hoede van de National Park Service. De toegang is gratis. Een ideale plek voor een wandeling of picknick op het gras, tussen de historische gebouwen. Met de PresidiGo Shuttle kun je vanaf Presidio Transit Center een gratis rondrit door het park maken. Vanaf het grasveld heb je ook prachtig uitzicht op de Golden Gate Bridge. 

Stranden in San Francisco

Ten zuidwesten van de Golden Gate Bridge, is er Baker Beach, met een wilde sfeer en een prachtig uitzicht. Daarnaast vind je in Presidio nog een strand. Crissy Field, het zanderige gedeelte op de noordoostelijke hoek van het Presidio, trekt gezinnen, waterminnende honden en kite-boarders en windsurfers. 


Logo Doets Reizen Amerika

Presidio