Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Amerika

Anasazi Heritage Center

9 Actueel reisaanbod

In het Anasazi Heritage Center krijg je doormiddel van tentoonstellingen, filmvoorstellingen een uitstekende indruk van de verschillende regionale culturen die vroeger in het Mesa Verde National Park en het gebied van de Four Courners leefden. Een echte aanrader tijdens een rondreis in Amerika, door de staat Colorado!

Ligging van het Anasazi Heritage Center

Het Anasazi Heritage Center is even ten noordwesten van het Mesa Verde National Park, aan het McPhee Reservoir bij de plaats Dolores, gelegen. Het is tevens het visitor center voor het Canyons of the Ancients National Monument. 

Meer informatie over het Anasazi Heritage Center 

Veel van de tentoonstellingen in het Anasazi Heritage Center zijn interactief. Zo kan je meel malen, een bandje weven en kleine overblijfselen uit het verleden onder een microscoop bekijken. Dit maakt het Anasazi Heritage Center ook leuk voor kinderen. Verder vind je in het museum meer dan 2 miljoen voorwerpen uit de tijd dat de Ancestral Pueblo bewoners in dit gebied leefden. Op een kleine wandeling afstand van het Anasazi Heritage Center ligt de Escalante Pueblo. 

Reizen in de buurt van Anasazi Heritage Center

Logo Doets Reizen Amerika

Anasazi Heritage Center