Boek nu jouw droomreis voor 2024 Meer info!

Aan het einde van de vallei in het Rocky Mountains National Park, aan de voet van de Berthoud Pass, ligt het bekende wintersportoord Winter Park. Het plaatsje heeft slechts 600 permanente inwoners. Het is door de aaneenschakeling van drie bergketens één van de grootste en meest populaire skigebieden van Colorado. ’s Zomers is Winter Park erg in trek bij mountainbikers, golfers en vissers en rafters.

Wintersport in Winter Park

Door de hoge ligging in het Rocky Mountains National Park, heb je prachtige uitzichten wanneer je van de berg af zoeft. Naast skiën en snowboarden kan je in Winter Park in de winter maanden als er sneeuw ligt ook tal van andere activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan een tour per snowcat, tubing, snowbiking en snowshoe tours. Boek dus ook eens een wintersportvakantie naar Amerika. Sneeuwpret voor het gehele gezin gegarandeerd!

Zomervakantie in Winter Park

’s Zomers is Winter Park erg in trek bij mountainbikers, wandelaars, golfers en vissers en rafters. De bergen kan je in de zomer bereiken via de Gondela, welke in de winter als skilift wordt gebruikt. Je stapt uit bij de Sunspot Lodge en vanuit hier worden allerlei moutainbike en wandel tochten georganiseerd. Geniet van het uitzicht want ook in de zomer zijn de bergen prachtig. Niet zo avontuurlijk of sportief ingesteld? Ga dan aan het einde van de dag met de gondel naar boven en geniet van de zonsondergang. Van de berg af roetsen kan in de Alpine Slide. Een wandeling die je niet mag overslaan in Winter Park is de Fraser River Trail. Het is een makkelijke wandeling langs de Fraser River. Als je geluk hebt kom je dieren als vossen en herten tegen. Ook worden er in de zomermaanden allerlei openluchtconcerten gehouden in Hideaway Park. De optredens verschillen van Jazz tot folklore muziek.

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Winter Park gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Winter Park