Vroegboekreizen voor 2025 Meer info!

Bowman's Beach ligt aan Sanibel-Captiva Road, net voorbij JN Darling Wildlife Refuge op Sanibel. Dit strand is een echte verborgen parel! Het strand is bekroond in de top 10 van de beste stranden ter wereld! Dit prachtige strand mag niet ontbreken tijdens jouw reis. Dit strand moet je even bewonderd hebben. Benieuwd wat hier nog meer te doen is?

Bowman’s Beach
Een mooi, afgelegen, beschut en rustig strand waar geen hotels staan is Bowman’s Beach. Parkeer je auto of fiets op de parkeerplaats en wandel over de brug naar het prachtig witte zandstrand. Als je geluk hebt zie je hier de dolfijnen voor de kust voorbijzwemmen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de helblauwe zee. Soms zijn delen van het strand afgezet vanwege de eieren die hier door de zeeschildpadden begraven zijn.

Bereikbaarheid
Vanaf de parkeerplaats naar het strand is het ongeveer 10 minuten wandelen. Mocht je het strand bezoeken met kinderen of veel spullen is het misschien handig om een kar mee te nemen wanneer je het strand gaat bezoeken. Je wandelt door een bosrijke omgeving over loopbruggen en door de duinen naar het strand toe. Je volgt gemakkelijk het pad dat op de grond is aangegeven. Dit pad brengt jouw naar het prachtige strand.

Faciliteiten
Er is een Parkeerterrein waar je jouw auto kan parkeren. Op het strand is er een speeltuin voor de kinderen en er staan picknicktafels.  Je kunt op het strand gebruikmaken van een buitendouche. En net als in de Amerikaanse films zijn er barbecues waar jij gebruik van mag maken.

Reizen in de buurt van Bowman's Beach

Logo Doets Reizen Amerika

Bowman's Beach