Corona-virus maatregelen

Corona-virus maatregelen. Lees meer

De mooiste en breedste zandstranden van Florida vind je bij Clearwater Beach. Het strand is hier op sommige plaatsen maar liefst 300 meter breed. Clearwater Beach doet Europees aan en biedt volop vakantievermaak. Deze bestemming beschikt over tal van restaurants, bars en winkels. Ook qua bezienswaardigheden doet Clearwater Beach niet onder. Bezoek hier bijvoorbeeld het Clearwater Marine Aquarium of het attractiepark Busch Gardens in het nabij gelegen Tampa.

 De paradijselijk witte stranden van Clearwater Beach behoren tot de breedste van Florida. Het strand bij Sand Key is zelfs ruim driehonderd meter breed. Het behoort al jaren tot de top twintig van mooiste stranden van Amerika.

Dit schiereiland, door bruggen verbonden met het vaste land, biedt volop vakantievermaak. Je kunt er kajakken, schelpen zoeken, fietsen, beachvolleyballen, glijden van de vele opblaasglijbanen en luieren op het strand. En dat met alle bezienswaardigheden van Tampa en St. Petersburg in de buurt.

Clearwater Beach doet Europees aan. Door de toename van winkels en restaurants is het strand wel wat drukker en toeristische dan vroeger. In 2013 werd Clearwater Beach gekozen tot de beste plaats om te genieten van de zonsondergang 

Onze topbestemmingen in de buurt van Clearwater Beach

Reizen in de buurt van Clearwater Beach

Logo Doets Reizen Amerika

Clearwater Beach