De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

De Lincoln Road Mall is een grote Mall die zich bevindt aan Lincoln Road. Hier kan je terecht om te shoppen, te lunchen en dineren of gewoon voor een koud drankje op één van de vele terrassen, het bezoeken van een lokale markt of het bewonderen van een kunstgalerij.

Lincoln Road 
Lincoln Road Mall is een voetgangersweg die zich bevindt tussen 16th Street en 17th Street in Miami Beach. De weg loop van parallel van Oost naar West. Lincoln Road was vroeger een bos van Mangrove. Nu is het een drukke straat met veel bezienswaardigheden en gebouwen. Zo bevinden zich hier vele winkels, een bioscoop, de concertzaal New World Center, studio's en galarijen van kunstenaren, het heeft zijn eigen parkeergarage en om niet te vergeten Lincoln Road Mall. Lincoln Road is de drukstbezochte straat in Miami Beach.

Lincoln Road
De Lincoln Road Mall biedt een grote keuze aan restaurants met gezellige terrassen en goed eten. Midden in de Lincoln Road Mall is een tropisch plantsoen met Art Deco-accenten uit steen en glas. De Lincoln Road Mall is een autovrije zone die dus alleen voor voetgangers toegankelijk is. Naast restaurants vind je hier ook vele winkels, kunstgalerieën en kraampjes met souvenirs.

Reizen in de buurt van Lincoln Road Mall

Logo Doets Reizen Amerika

Lincoln Road Mall