De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

Amerika

Withlacooche State Trail

17 Actueel reisaanbod

Verblijf jij in de omgeving van Crystal River en bezoek je graag de prachtige natuur die zich hier in de omgeving bevindt? Dan is de Withlacoochee State Trail de geschikte route voor jou! Deze Trail kan je per auto, camper, fiets, kano of te voet bewonderen. Het brengt je langs Meren, Bossen, mooie landschappen en kleine dorpjes. Benieuwd naar de Trail? Lees hier onder meer.

Withlacoochee State Trail
Nabij Crystal River ligt de Withlacoochee State Trail deze trail is origineel een spoorweg. De Withlacoochee State Trail is het langste verharde spoor in Floirda. Deze prachtige route mag je niet missen wanneer je verblijft in de buurt van Crystal River.

De route
Een prachtige route nabij Crystal River is de Withlacoochee State Trail. Deze trail is zo’n 75 kilometer lang en voert je langs kleine dorpjes, ranches en prachtige natuurgebieden. De route gaat ook dwars door het Withlocooche State bos. Hier groeien eeuwenoude bomen die sierlijk begroeid zijn met Spaans mos en voor een sprookjesachtige sfeer zorgen. In het park bevinden zich openbare toiletten.

Hoe Withlacoochee State Trail te bewonderen?
Het is mogelijk om de route te rijden met de auto of met de camper. Door de verharde wegen op de Trail is dit goed te doen. Ook is het leuk om de route per fiets te bewonderen. Langs de Trail bevinden zich enkele kleine bankjes waar je even een rust pauze kan inlassen en genieten van de mooie natuur om je heen. Het is mogelijk om een kanotocht op de gelijknamige rivier te maken. Vanaf het water zie je dit gebied weer op een geheel andere manier.

Reizen in de buurt van Withlacooche State Trail

Logo Doets Reizen Amerika

Withlacooche State Trail