De voordelen om nu jouw reis te boeken Lees meer

In Meredith en de directe omgeving liggen heel veel meren en bossen. Deze waterrijke en bosrijke omgeving ten samen zorgen ervoor dat Meredith is gelegen in een oase van rust. Meridith beschikt goede hotels en restaurants en je kunt er een leuke trip maken met de historische Winnipesaukee Railroad. ’s Zomers zijn er muziekfestivals en in het Summer Stock Theater vinden try-outs van Broadway theatershows plaats. Ten noordwesten van Meredith ligt het grote Squam Lake en bij het plaatsje Holderness kun je prachtige natuurwandelingen maken onder leiding van een gids.

Meren in de buurt van Meredith

Naast dat Meredith niet al te ver van de White Mountains is afgelegen, vindt je in de omgeving ook enorm veel meren. Enkele meren in de omgeving van Meredith zijn Lake Winnipesaukee, Squam Lake, Winnisquam, Waukewan, Kanastka, Wicwas, Pemigewasset, Winona en Newfound Lake. Dit zijn ook meteen de grootste meren die je in New Hampshire zult tegen komen tijdens je vakantie in Amerika.

Wandelen in Meredith en omgeving

De natuur rondom Meredith is prachtig, bekijk deze dan ook te voet tijdens je vakantie in New Hampshire. Er zijn diverse wandelingen mogelijk in Meredith en directe omgeving. Een aantal van deze wandelingen zijn de Waukewan Highlands vanuit Meredith of de Laverack Nature Trail. In het Meredith Community Forest zijn ook een aantal korte tot middel lange wandelingen uitgezet. In Center Harbor kan je in het Camberlain-Reynolds Memorial Forest een korte wandeling ondernemen naar Golden Pond. Ook een aanrader is om hier een wandeling naar de top van Red Hill te maken, je hebt dan een prachtig uitzicht over Lake Winnepesaukee en Squam Lake. Ook is het mogelijk om te wandelen in het Frederick & Paula Anna Markus Wildlife Sanctuary nabij Lake Winnepesaukee.

Overige bezienswaardigheden en activiteiten in Meredith en omgeving

  • Castle in the Clouds in Moultonborough: wandelen, paardrijden en een awardwinning café
  • Winnepesaukee Scenic Ride and Lakeside Dinner Train vanuit Meredith 
  • Fun Spot in Weirs Beach: meer dan 500 games, indoor & outdoor mini golf, bowling en nog veel meer fun!
  • Squam Lakes Natural Science Center in Holderness: ontmoet de wilde dieren uit de White Moutains.
  • New Hamphire Boat Museum in Wolfeboro Falls: leer over de geschiedenis en cultuur van New Hampshire’s meren en rivieren. 

Doets Reizen advies

Wij hebben op dit moment op onze website geen reizen die naar Meredith gaan.

Neem contact met ons op voor meer reismogelijkheden of een volledig op maat gemaakte reis.

Logo Doets Reizen Amerika

Meredith